: Bose Soundlink Revolve+

Termospullollinen musiikkia, olkaa hyvä!

Bosen kätevä kaiutin kestää vettä ja toimii myös pattereilla.

Ääni & Kuva kiteyttää

Kannettava, toimii pattereilla. IPX4-luokitus. Voidaan yhdistää toisten kaiuttimien kanssa. Hyvä ääni kokoonsa nähden.
Kokoonsa nähden vähän hintava. Syväbasso puuttuu.
Teho: Ei ilmoitettu

Taajuusalue: Ei ilmoitettu

Liitännät: Aux, BT 4.0, NFC

Akunkesto: 16 tuntia

Mitat: 18 x 11 x 11 cm

Verkkosivusto: bose.fi

Hinta: 240 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Bose täyttää valikoimaansa vaivanneen aukon pyöreällä Soundlink Revolvella. Sitä on saatavilla pienenä ja kevyenä mallina tai hieman suurempana Revolve+ -mallina, jonka akunkesto on pidempi. Jos ympärisäteilevä ääni ei kiinnosta, kannattaa katsastaa Bosen Soundlink Color tai etenkin matkakäyttöön tarkoitettu Soundlink Mini. Lisävarusteena saa ostettua latausaseman, jolla välttää johtokaaoksen.

Revolve+ on paljon pienempi kuin testin muut laitteet. Se on pienen termospullon kokoinen ja muistuttaa termaria myös muodoltaan. Boselle ominaiseen tapaan laatuvaikutelma on kohdillaan ja viimeistely tyylikästä metallikuorineen ja kumipäällysteisine pohjineen. Pehmeä kantokahva tekee kaiuttimen liikuttelusta huoneesta toiseen helppoa, ja sen voi tuoda vedenkestävänä kylppäriinkin. Erityistä plussaa ropisee akkukäyttöisyydestä.

Ainoa lisäliitäntä on Aux, mutta se on tavallista kannettaville kaiuttimille. Pehmeistä napeista ohjaillaan toimintoja – napista saa aktivoitua jopa kännykän puhetoiminnon. Revolvea voi käyttää kaiuttimena myös puheluissa. Bosen applikaatiosta voi tarkistaa akun varauksen, päivittää ohjelmiston ja parittaa kaiuttimen toisen Soundlinkin kanssa joko stereoksi tai niin sanotulle bileasetukselle.

Pyöreässä kaiuttimessa on haittapuolensa. Huoneen keskellä tai pihalla se on kätevä, mutta jotkut soittimet voivat myös hävitä äänimaisemasta. Tasapainokysymys. Kokonaisuutena soundi on hyvä ja basso koon huomioiden yllättävän voimakas, ja vielä parempi, jos kaiutin laitetaan lähelle seinää. Bassotaajuudet eivät kuitenkaan yllä aivan niin syvälle kuin toivoisi.

Johtopäätökset

Revolven sopivuus itselle riippuu käyttötarpeista. Jos kotisi avoin ja pääset liikkumaan kaiuttimen ympärillä, on pyöreä kaiutin erinomainen. Akkukäyttöisyys on plussaa, jos haluaa ottaa musiikin mukaan kylpyhetkiin. Jos kuitenkin aiot pitää kaiutinta lähinnä yhdessä paikassa hyllyllä, on parempiakin vaihtoehtoja, jotka tarjoavat tarkemman äänimaiseman ja rouhaisevat bassoa syvemmältä.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Asus ZenBook Flip S UX371 on tämän hetken parhaita hybridikannettavia, jonka näyttö tekee erityisen suuren vaikutuksen.
Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös