: Audio Pro Addon T10 Gen 2

Mestarin paluu

Audio Pro teki muutama vuosi takaperin vuoden parhaan langattoman kaiuttimen ja onnistui tekemään tänä vuonna vielä paremman!

Ääni & Kuva kiteyttää

Puhdas ja voimakas soundi. Tyylikäs design ja raikkaat värivaihtoehdot. Helppo käyttää.
Sovellus ei toimi Bluetooth-kaiutinten kanssa, joten soundia ei voi säätää.
Teho: 2 x 20 W + 40 W

Taajuusalue: 45 Hz-22 kHz

Liitännät: BT 4.0, Aux

Akku: -

Mitat: 17 x 32 x 18 cm

Verkkosivusto: audiopro.com

Hinta: 250 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Kuullessamme alkuperäisen Addon T10 -kaiuttimen äänen melkein tipuimme tuolilta, niin loistava se oli. Valitsimmekin sen vuoden 2013 parhaaksi langattomaksi kaiuttimeksi. Audio Pron uusi mallisto esittelee päivitetyn version menestysmallistaan. Ulkopuolelta eron huomaa parempien säätimien muodossa, ja sisäpuolelta löytyvät päivitetty elektroniikka, vahvistimet ja elementit. Onnistuneen laitteen näpelöinnissä on riskinsä miksi korjata jotakin, joka ei ole rikki?

Tuttuun tapaan design on skandinaavisen linjakasta, joten kaiutin sopii sisustukseen huomaamatta, ja värivaihtoehdoissa löytyy. Tukeva nahkakahva tekee laitteen liikuttelusta helppoa, mutta johtoa ei saa irti eikä akkua, joten kovin pitkälle kaiutin ei kulje. Koko kaiutin kauniine lakkapintoineen ja nahkakahvoineen huokuu laatua.

Takapuolelta löytyy Aux-sisääntulo, USB-portti puhelimen lataamista varten ja subwoofer-ulostulo raskaamman soundin saamiseksi. Yläosassa on uusi metallinen ohjauspaneeli, joka korvaa aiemman kaukosäätimen. Se on parempi kuin entinen ratkaisu, sillä näyttö häviää, kun sitä ei käytä, ja sitä on edelleen helppo ohjata mobiililaitteilla. Valitettavasti Audio Pron oma sovellus toimii vain wifi-kaiutinten kanssa. Olisi ollut mukava pystyä säätämään bassoa ja diskanttia sekä ehkä tekemään ohjelmistopäivityksiä.

Äänen säätäminen olikin ainoa asia, jota jäimme edellisestä mallista kaipaamaan. Tässä versiossa bassoa voi sentään säätää, mikä riittänee pitämään tanssivat vieraat tai toisaalta meluherkät naapurit tyytyväisinä. Edeltäjänsä tapaan kaiutin ilahduttaa puhtaalla soundillaan, olipa soittolistalla sitten kovalla soivaa rockia tai klassista musiikkia. Soundikin on noussut uudelle tasolle, ja kaikki mistä pidimme jo ennen, on nyt vieläkin parempaa!

Johtopäätökset

Vuoden 2013 paras langaton kaiutin on täällä entistäkin parempana. Ulkopuolelta moni asia on kuten ennenkin tyylikästä designia myöten. Käyttö on helpompaa, sillä kaukosäädin on jätetty pois, joten sen häviämisestä ei tarvitse huolehtia. Basson voimakkuutta voi säätää, joten naapuriärsytyskin on omissa käsissä. Addon T10 Gen 2 on tarpeeksi tehokas täyttääkseen koko huoneen musiikilla, joka soi entistäkin kauniimmin ja puhtaammin.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Asus ZenBook Flip S UX371 on tämän hetken parhaita hybridikannettavia, jonka näyttö tekee erityisen suuren vaikutuksen.
Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös