: AUDIO PRO ADDON T3

Kyvykäs kannettava

Audio Pro tekee kaiken oikein ensimmäisen akkukäyttöisen kaiuttimensa kohdalla.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Vihdoinkin kannettava kaiutin Audio Prolta. Erittäin pitkä akunkesto. Vaikuttava äänenlaatu.
Ei juuri erityisiä hienouksia.
Teho: 2 x 5 + 1 x 15 wattia

Taajuusalue: 60 Hz–20 kHz

Liitännät: Analoginen, BT 4.0

Akunkesto: 12–30 tuntia

Mitat: 11,5 x 21,5 x 13,5 cm

Hinta: 250 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Audio Pro on menestynyt langattomien kaiuttimien testeissämme erinomaisesti viime vuosina. Olipa kaiuttimen koko mitä tahansa, ylistystä satelee. Tähänastiset mallit ovat kuitenkin olleet paikallaan pidettäviä, sillä akun kanssa niitä ei ole voinut käyttää. Yritys on kertonut olleensa tyytymätön akkujen kestoon. Nyt on kuitenkin löytynyt kompromissi, joka matalampitehoisten vahvistimien ansiosta tarjoaa pidempää akunkestoa ja silti hyvää ääntä.

Kuva: Audio Pro

 

Ulkonäkö ja rakenne

Addon T3 muistuttaa valmistajan aiempia malleja, mutta on kooltaan pienempi. Se on silti hiukan liian suuri, jotta sitä voisi ajatella todellisena matkakaiuttimena, ellei sen sitten pakkaa matkalaukkuun. Kannettavaksi sillä on myös aika paljon painoa. Tämän kohdalla kannettavuus tarkoittaakin enemmän sitä, että se on kotikaiutin, jonka voi tarvittaessa ottaa autotalliin tai terassille, tai miksei vaikkapa mökille tai veneeseen.

Paino kielii toisaalta myös hyvästä laadusta – se ei ole muovia, vaan jykevä kaiutin, jonak soundi ei kärsi kaapin materiaalista. Design on hiottu ja tyylikäs, ja yksityiskohdat, kuten nahkainen kantohihna metallikiinnikkeineen huokuvat laatua. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, harmaa, vihreä ja oranssi.

Asennus ja käyttö

Päällipuolen ohjauspaneeli käsittää volyyminapit, lähteen valinnan, virtanapin ja Bluetooth-yhdistämisen. Jos valitsee Aux-liitännän musiikin lähteeksi, voi Bluetoothin unohtaa ja kytkeä kaiuttimen seinään, jolloin akkua ei kulu. Akku kestää tosin poikkeuksellisen pitkään: volyymin ollessa puolivälissä akku riittää 30 tunniksi, ja täydellä äänenvoimakkuudella 12 tunniksi. Kännykän lataus kaiuttimen akusta onnistuu laitteen takapuolelta löytyvän USB-portin avulla.

Kuva: Audio Pro

 

Äänenlaatu

Kuten olemme aiemminkin todenneet, Audio Pro tietää, mitä tekee valitessaan elementtejä ja signaaliprosessointia pieniin langattomiin kaiuttimiinsa. T3 ei ole poikkeus. Soundi on viehättävän luonnollinen ja saa heti hyvälle tuulelle. Jymäkkä basso tuo rokkaaviin kappaleisiin hyvää ytyä, ja keskirekisteri pysyy silti intiiminä ja lämpimänä akustisissa biiseissä. Soundi ei missään kohtaa kuulosta ikävän tiukalta. Pienen kaiuttimen kohdalla on selvää, että rekisterit ovat ääripäistään rajallisemmat kuin suuremmissa laitteissa, mutta korkeat ja matalat äänet soivat kuitenkin hyvin.

mainos

Saman koko- ja hintaluokan Marshall Kilburniin verrattuna T3 on paljon hienostuneempi. Se ei ehkä yllä Sonyn SRS-sarjan tai Harman Kardonin Onyxin tasolle, mutta on toisaalta näitä edullisempi.

mainos

Johtopäätökset

Olemme pitäneet Audio Pron langattomista kaiuttimista aina, mutta niiden puute on ollut vain puolittainen langattomuus, eli virtajohto on ollut pakollinen. Nyt he ovat vihdoin lanseeranneet akkukäyttöisen kaiuttimen, joka on joka kantilta onnistunut. Se on pienehkö mutta tukeva, näyttää upealta ja akku kestää uskomattoman pitkään. Ennen kaikkea Audio Pro on saanut pidettyä huippusoundin kannettavassakin mallissaan. Tämä on arvonsa tunteva kaiutin, joka tietää mitä tekee – ja tekee sen hyvin.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Sonos Arc

Sonos kurottaa uusiin korkeuksiin

Vihdoin Sonos on tuonut markkinoille ison soundbarin: Arc tukee Atmos-ääntä ja osaa muutaman muunkin näppärän tempun.

Vieritä ylös