Testissä : Libratone Zipp Mini 2

Termospullo soi

Libratone ui vastavirtaan termospullon näköisellä Alexa-kaiuttimellaan Zipp Mini 2. Se on kannettava, soi hienosti ja on yhdistettävissä toiseen stereoksi.

Libratone Zipp Mini 2

Ääni & Kuva kiteyttää

12 tunnin akunkesto tekee kaiuttimen käytöstä joustavaa. Selkeä ääni puheella ja tyydyttävä musiikilla.
Basso on vaisu eikä kaiuttimessa riitä ruuti kovempaan soittoon. Amazon Alexa ei ymmärrä suomea.
Tyyppi: Langaton älykaiutin

Puheohjaus: Amazon Alexa

Langaton käyttö: Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay 2, Spotify Connect

Liitännät: 3,5 mm aux, USB

Kaiutinelementit: 3-tuumainen basso, 1-tuumainen diskantti

Mitat: 10 x 22,4 x 10 cm

Väri: Paljon vaihtoehtoja

Erityistä: Kannettava

Verkkosivusto: libratone.com

lisää
vähemmän

Suositushinta: 270 €

Libratonea ohjataan Alexalla, eli englanninkielen taidon on oltava kohtalaisella tasolla sitä käyttääkseen. Kun kaiutin on yhdistetty verkkoon ja järjestelmään, toimii kaikki mukavasti. Alexa osaa myös esittää jatkokysymyksiä, mikäli oma pyyntö on epäselvä. Libratone Zipp Mini 2 on kannettava kaiutin, jonka akunkesto on Kygo B9/800 -kaiutintakin parempi. Libratone ei tosin kestä vettä toisin kuin Kygo, mutta sietää sentään kosteutta ja sopii siten kylpyhuoneeseenkin, kunhan sitä ei ota suihkuun mukaan.

Zipp Mini 2 on kivannäköinen siihen asti, kun keksii sen näyttävän termospullolta – sen jälkeen mielikuva ei irtoa päästä. Punainen testikappaleemme näytti silti hauskalta ikkunalaudalla. Päällys on vetoketjulla kiinni ja vaihdettavissa muunväriseen.

Äänen puolesta kaiutin on tasapainoinen ja puhe erottuu selkeästi, mikä on puheassistentin ymmärtämisen ja uutisten kannalta tärkeää. Keskirekisteri toistuu miellyttävästi, samoin kuin diskantti, eikä kohinaa kuulu. Libratone ei toisaalta jaksa rokata kovaa ja korkealta, vaan on enemmän taustamusiikin soittaja.

Äänenlaatu on yleisesti parempi kuin Kygo B9/800:ssa, jolloin Kygon ainoaksi valtiksi jää vedenkestävyys.

Johtopäätökset

Libratone Zipp Mini 2 on kannettava älykaiutin, jonka 12 tunnin akunkesto ja hauska ulkonäkö miellyttävät. Myös äänenlaatu on hyvä: avoin ja miellyttävä, ja puhe erottuu hienosti. Energiaa saisi olla enemmänkin, joten rock ja metalli jäävät vähän valjuiksi. Taustamusiikin soittoon kaiutin sopii mainiosti, ja Alexa toimii yhtä hyvin kuin Amazonin omalla Echo-kaiuttimella. Toisaalta Zipp Mini 2:n valinta Echon sijaan vaatii erityistä arvostusta kannettavuutta tai termosmaista ulkonäköä kohtaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös