: Bose SoundTouch 20 Serie III

Joka paikan soitin

Kuuntele internet-radiota ja striimaa musiikkia ja liitä halutessasi osaksi monihuonejärjestelmää.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Voidaan täydentää muilla Bosen malleilla monihuonejärjestelmäksi. Kokoonsa nähden voimakas ääni. Tyylikäs ja helppokäyttöinen.
Malli ei enää tue AirPlaytä. Vain kuusi esiasetusta musiikkilähteelle. Hallitseva basso ja epätasapainoinen soundi.
Ulostulo: Ei ilmoitettu

Liitännät: BT, Wifi, Aux

Akunkesto: -

Mitat: 31 x 19 x 10 cm

Hinta: 345 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

SoundTouch 20 on saanut päivitetyn version sitten ensimmäisen testimme, joten on aika tarkastella sen uusia ominaisuuksia. Design muistuttaa yhä ylikasvanutta keittiöradiota, mutta niin hyvällä tavalla, että laitetta pitää mielellään esillä. Odotetusti sekä ulkonäkö että tuntuma on laadukas. Takaa löytyy aux-sisääntulo ulkoisten äänilähteiden liittämistä varten, sekä verkkoportti, jos ei halua käyttää laitetta langattomasti. Etupaneelissa on stereo-elementtien lisäksi suuri näyttö, joka kertoo kulloinkin soitettavan kappaleen.

Kaiuttimen asentaminen käy käden käänteessä sovelluksen avulla. Applikaatiosta määritellään myös, mitkä radioasemat tai soittolistat kuuteen esiasetusnappiin linkitetään. Napit löytyvät laitteen päältä ja kaukosäätimestä. Ne nopeuttavat käyttöä, mutta kuusi suosikkivalintaa tuntuu aika vähäiseltä, varsinkin jos talouteen kuuluu enemmän kuin yksi ihminen. Uutena omianaisuutena kaiuttimesta löytyy tuki suoratoistopalveluille kuten Spotifylle ja Deezerille, ja tietysti Bluetooth-striimaus – vähimmäisvaatimus tämän testin laitteille. Apple-käyttäjien tilanne on huonontunut, sillä AirPlaylle ei enää ole tukea.

Äänen puolesta versio 3 on kuin aiemmin testattu mallikin. Basso ei jaksa jauhaa kovin syvältä, mutta jäljelle jäävät bassotaajuudet soivat voimalla. Kaiuttimen sijoittelua kannattaakin miettiä, jotta basso ei pääse hallitsemaan. Kokoonsa nähden laite soittaa korkealta. Kuten usein Bosen kaiuttimissa, ei tässäkään soundi ole luonnollinen. Sound Curvessa toiset taajuudet toistuvat tarkoituksella hallitsevammin kuin toiset. Soundi ei ole huono, mutta tutun akustisen kappaleen kuullessaan ei voi olla huomaamatta poikkeavaa äänimaailmaa.

Johtopäätökset

SoundTouch näyttää modernilta keittiöradiolta ja myös toimii kuin sellainen. Internetradion lisäksi musiikkia voi striimata netiastä tai kännykästä. Ei pidä unohtaa, että kaiuttimen voi liittää osaksi monihuonejärjestelmää, jolloin musiikkia voi kuunnella monessa tilassa samanaikaisesti. Sovellus, kaukosäädin ja esiasetusnapit suosikeille helpottavat käyttöä. SoundTouch 20 III soittaa kovaa mutta epätasapainoisesti. Tämä ei olekaan hienostelijoiden valinta. Arkipäivän soittimena kaiutin on varsin kiva.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös