: B&O Play Beolit 15

Modernia retroilua

Beolit on tyylikkäimpiä testaamiamme kannettavia kaiuttimia, ja äänenlaatukin on parhaimmistoa.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvä äänenlaatu ja erittäin cool muotoilu. Hyvä akunkesto tekee kaiuttimesta todella kannettavaksi sopivan.
Ei selkeää stereo-ominaisuutta. Vähän liitäntävaihtoehtoja. Ei erityisiä hienouksia, ja hinta on kannettavien Bluetooth-kaiuttimien yläpäässä.
Ulostulo: 2 x 35 W

Liitännät: BT 4.0, Aux

Akunkesto: 24 tuntia

Mitat: 23 x 19 x 13,5 cm

Hinta: 480 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Ehdimme jo testaamaan Beolit 15:n yksinään, ja nyt on aika asettaa se vertailuun muiden kaltaistensa kanssa. Design on taattua tanskalaista tyyliä. Beolit on ulkonäöltään todella moderni, mutta iskee silmä 60-luvun transistoriradioille. Materiaalit ovat tietysti ensiluokkaisia ja värivaohtoehdot hienot. Jos haluaa kuunnella musiikkia lähteestä, joka ei tue Bluetoothia, löytyy kaiuttimesta aux-sisääntulo.

Tasaisen ylätason kumimainen pinta pitää kännykän paikoillaan. Päältä löytyvät myös nappi, josta kaiutin yhdistetään kännykkään drkä volyymisäädin. Kahva on sijoiteltu epäsovinnaiseen tapaan, mutta se tekee kaiuttimesta itse asiassa hyvin vakaan, kun sitä kantaa. Ja kyllä sitä kelpaa kanniskella, se on nimittäin yksi testin harvoja, josta löytyy akku. Jos jotain valittamisen aihetta etsii, niin ominaisuuksia kaiutin tarjoaa vähän, edes kaiutinpuhelut eivät onnistu.

Soundi on erittäin cool. Diskantti on kevyt, keskirekisteri soi luonnollisesti ja basso – elektroniikan avustama – on lähes hävyttömän syvä ja täyteläinen. Beolit 15 soittaa kahvalliseksi kaiuttimeksi hämmästyttävän korkealta. Silloinkin merkittävää säröä ei synny, vaan ääni on siisti. Tämä takana on DSP, jonka tehtävä on varmistaa, ettei kaiutin ylitä kapasiteettiaan. Ääni levittäytyy ympäri kaiutinta, joten musiikki kuulostaa joka suuntaan yhtä hyvältä.

Johtopäätökset

Jos hyvä design on sydäntäsi lähellä, B&O varmaankin on jo toivelistallasi. Tämä kaiuttimien piknik-kori ei ole vain tyylikäs, vaan sopii myös kannettavaksi suuren sisäänrakennetun akkunsa ansiosta. Beolit 15 on myös kevyesti parhaimman kuuloinen kannettava kaiutin, jota olemme kuulleet. Kaikki on loppuun asti mietittyä ja käyttö on erittäin helppoa, osaksi myös siksi, että ominaisuuksia on niin vähän. Edulliseksi sitä ei voi kutsua, kun vertaa, mitä muut valmistajat tarjoavat samaan hintaan.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös