: Sony SRS-X33

Iso ääni, pieni koko

X33 osoittaa suuren ja selkeän äänensä voimalla, ettei isompi aina ole parempi.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen laatutuntuma ja hyvänkokoinen matkakumppani. Helppo käyttää ja hyviä ominaisuuksia. Hyvä ääni näin pieneksi laitteeksi.
Ei tukea standardi-aptX:älle, sen sijaan käyttää omaa LDAC-äänitekniikkaansa. Kaiuttimesta ei voi ladata mobiililaitteita.
Liitännät: 3,5 mm:n sisääntulo, BT 3.0, NFC

Akku: Noin 12 tuntia

Erityistä: Kaiutinpuheluominaisuus

Mitat: 185 x 60 x 59 mm

Paino: 730 g

Hinta: 149 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Edellisen sukupolven suurempi malli SRS-X5 teki meihin suuren vaikutuksen. Nyt on aika katsastaa, vastaako tänä vuonna markkinoille tullut kannettava SRS-X33 edeltäjänsä luomiin odotuksiin. Puolta pienempi X33 on kokonsa puolensa erittäin kätevä matkakaiutin. Laitteen rakenne tuntuu olevan vahvuudeltaan suunnilleen panssarivaunun luokkaa, mutta kaiutinelementtien metalliverkot ja kumipäällysteinen ulkokuori ovat kyllä tankkia tyylikkäämmät. Pyöristetyt kulmat antavat laitteelle pehmeän ilmeen. Värivaihtoehtoina on punainen, sininen, valkoinen ja musta.

Edellisen sukupolven kiiltävä ulkopinta on poissa, joten enää ei tarvitse huolehtia sormenjälkien pyyhkimisestä. Napit on sijoitettu fiksusti, eikä niiden käyttötarkoitus jää epäselväksi, lisäksi käyttöä ohjaavat ledvalot, jotka kertovat laitteen kulloisenkin statuksen. NFC tekee kännykän yhdistämisestä vaivatonta, mutta laitteiden parittaminen onnistuu myös manuaalisesti. Kaiutinpuheluominaisuus löytyy, joten usean henkilön yhtäaikainen puhelinkeskustelu onnistuu kätevästi. Takapuolella on aux-sisääntulo ja mikro-USB-portti latausta varten.

Kaiutinelementtien pienestä koosta johtuen olimme epäileväisiä X33:n äänenlaadun suhteen. Niinpä yllätyimme iloisesti, kun laitoimme musiikin soimaan. Ääni on suuri ja kirkas ja kestää kovaakin volyymia rikkoutumatta. Basso ei ole yhtä massiivinen kuin Denon Envayassa, mutta erottuu kuitenkin rapsakasti. Meillä oli kova työ yrittäessämme löytää musiikkityyliä, joka kuulostaisi huonolta Sony X33:sta, mutta emme onnistuneet.

Johtopäätökset

Viime vuonna valitsimme Sony SRS-X5:n parhaaksi kannettavaksi langattomaksi kaiuttimeksi. Myös tänä vuonna saimme vaikuttua Sonyn ääni-insinöörien osaamisesta. Jollakin ihmeen konstilla he ovat nimittäin saaneet myös tämän todella pienen kaiuttimen soimaan suurella ja kontrolloidulla soundilla. Kovaa bassonjytkettä on kuitenkin turha odottaa. Jos kaipaat pientä ja kompaktia kaiutinta, joka on kevyt kantaa ja joka pystyy soittamaan useimpia musiikkityylejä uskottavasti, on X33 oikea valinta.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös