: SMS Audio portable Wireless Speaker

Koukeroinen kaiutin

Rohkea design ja pakkauksessa komeilevat rap-artistit eivät valitettavasti kerro äänenlaadusta mitään.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kaikki ominaisuudet, mitä voi kuvitella tarvitsevansa, löytyvät, kuten yksinkertaisen yhteyden muodostamiseen tarvittava NFC. Lataus onnistuu standardilaturilla.
Nappeja ja tarpeettomia asetuksia on liikaa. Basso on surkea oletettua kohderyhmää ajatellen. Ei selviydy kovasta äänenvoimakkuudesta.
Liitännät: 3,5 mm sisääntulo, BT, aptX, NFC

Akunkesto: Noin 12 tuntia

Erityistä: Kaiutinpuhelutoiminto

Mitat: 190 x 64 mm

Paino: 410 g

Hinta: 170 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Räppäri 50 centin perustaman SMS Audion kaiutin poikkeaa ulkonäöltään ja rakenteeltaan muista testin kaiuttimista. Kaiutinelementit on sijoitettu tuubimallisen laitteen päihin. Design on hieman kummallinen, sillä kaiutinelementeissä loistavat jättisuuret SMS-logot, mutta laitteen pitkät kyljet ovat tyhjät ja suorastaan tylsät, näkyvissä on vain pieni mikrofoni kaiutinpuheluita varten. Laitteen mukana tulee hyvä kuljetuslaukku.

Minimalistiseen Philipsiin verrattuna SMS on tarjoaa oikean näppäinkavalkadin, joka on sijoitettu kaiuttimen päälle. Napeista voi tehdä kaikkea, mukaan lukien myös kontrolloida asioita, joita tavallisesti tehdään kännykästä, kuten kappaleen vaihto. Bluetoothin aktivointi tapahtuu oudosti takaosan virtanapista, mutta NFC:tä käyttäessä voi jättää näpelöinnin väliin. Takaa löytyy myös aux-liitäntä ja ilahduttavasti tavallinen mikro-USB-portti.

Kaiutinelementtien sijoittaminen päätyihin tarkoittaa periaatteessa sitä, että äänestä syntyisi mahdollisimman tilaa täyttävä vaikutelma, ja kuuntelija voi samalla liikkua tilassa äänimaiseman vääristymättä. Ongelma on diskantin hiipumisessa eikä kaiuttimelle tahdo lötyä paikkaa, jossa ääni kuulostaisi hyvältä. Basson heikkous yllättää, kun ajattelee miten tärkeä osa hiphopia ja räppiä se on. Jos volyymiä kääntää kovemmalle, diskantti ottaa häiriötä ja sekoaa. Kaikki EQ-asetukset – joiden hyödyt jäivät meille epäselviksi – tekevät laitteen käytöstä vain monimutkaisempaa ja kuulostavat harvoin paremmalta kuin perusasetuksella.

Johtopäätökset

Kiinnostava muotoilu ja lupaus uusimpien standardien käytöstä antavat odottaa paljon. 50 centin kaiuttimen on pakko olla hyvä rap-musiikin kuunteluun, eikö? No ei, sillä yllättäen SMS Audion kaiuttimessa on hyvin heiveröinen basso. Jos yrittää saada bileet käyntiin kääntämällä volyymia kovemmalle, saa aikaiseksi vain häiriötä ja sotkeentuneen soundin. Yritykset parantaa ääntä jollakin useista taajuuskorjaimen säädöillä eivät tuo soundiin juurikaan mitään lisää. Kaiken lisäksi laitteessa on aivan liian monta pientä nappulaa, joita on hankala käyttää.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös