: Samsung R6 Multiroom 360

Ympärisoiva rytmimuna

Samsungin futuristinen monihuonekaiutin toimii hyvin myös yksinään.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kaikkiin suuntiin heijastuva ääni tekee kuuntelijan sijainnista yhdentekevää. Tyylikkäitä kaiuttimia ei tarvitse piilotella. Kokoonsa nähden erinomainen ääni.
Akunkesto ei ole kovin hyvä. Basso voisi olla selkeämpi.
Ulostulo: Ei ole

Liitäntä: BT, Wifi, Samsung TV

Akku: 6 tuntia

Mitat: 16 x 23 x 16 cm

Hinta: 270 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Samsungin edelliset, kolmikulmaiset monihuonekaiuttimet eivät vakuuttaneet meitä, mutta R7 yllätti iloisesti. Nyt testattu R6 on R7-mallia pienempi, mutta sen etuna on akku, jonka ansiosta sitä voi siirrellä vapaammin. Munanmuotoinen design ja melko neutraali ulkonäkö antaa mahdollisuudet yhden tai useamman sijoitteluun helposti. Äkkiseltään voisi luulla munakaiuttimen tuntuvan muoviselta, mutta sillä kumikuori, jonka ansiosta tuntuma on erittäin jämerä.

Kuva: Valmistaja

 

Koska R6 on osa Samsungin monihuonejärjestelmää, voi sitä tietysti ohjailla sovelluksella. Jos kaiutinta käyttää vain Bluetoothin avulla, ei sovellusta tarvita, vaan säädöt sujuvat kaiuttimen pohjassa olevien kosketuspainikkeiden avulla. Ledvalo ja ääniopas ilmoittavat valinnoista, hyvin sujuvaa. Samsungin television omistaja saa myös tv:n äänen siirrettyä langattomasti kaiuttimeen.

Kuva: Valmistaja

 

Samsung on todella panostanut äänen levittämiseen ympäri huonetta. Kuuntelija voi seistä missä päin tilaa vain, ja soundi kuulostaa aina yhtä hyvältä, on suorastaan vaikea huomata, mistä kohtaa tilaa ääni lähtee. Kaksi kaiutinelementtiä toimivat saumattomasti yhdessä vaikka ne onkin suunnattu eri puolille. Ääni on miellyttävä, vaikka bassoa saisi olla enemmänkin. Ottaen huomioon, että R6 on oikeastaan ajateltu kotiteatterijärjestelmän takakaiuttimiksi, on lopputulos varsin mainio!

Johtopäätökset

Kaikkiin suuntiin soiva Samsung R6 on ihanteellinen valinta hänelle, joka haluaa liikuskella tilassa ja saada samalla tasaisen hyvän musiikkikokemuksen. Hillityn muotoilunsa ansiosta se istuu monenlaisiin sisustuksiin eikä pistä silmään. Jos oikein tarkkaan istuu alas kuuntelemaan musiikkia, voi soundissa havaita vikoja, mutta muuten kaiutin tekee tehtävänsä mallikkaasti. Kun ottaa huomioon, että järjestelmää voi jatkaa koko talon kattavaksi monihuonesysteemiksi asti, tuntuu investointi R6:een erittäin kannattavalta.

Kuva: Valmistaja

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös