: Philips BTS7000

Stereo television kaveriksi

Philipsin kaiuttimet sopivat paremmin television katseluun kuin musiikinkuunteluun.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Paljon liitäntämahdollisuuksia, mikä mahdollistaa kaiuttimen käytön television stereoina. Tyylikäs puukuori ja nerokkaasti kätketyt säätimet.
Ei hienovaraisimmasta päästä televisiokaiuttimeksi. Ei paras valinta musiikinkuunteluun.
Ulostulo: 100 W

Liitännät: BT, HDMI, 2 x digital, Aux

Akku: -

Mitat: 16 x 30 x 16 cm

Hinta: 250 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Philipsin Fidelio-sarjan tuotteet ovat tulleet tunnetuksi hyvästä laadustaan ja etenkin äänenlaadustaan. BTS7000 on hieman erilainen kaiutinpari, joka tarjoaa langattomuuden lisäksi muitakin etuja. Ne on ajateltu sijoitettavaksi television molemmin puolin ja soittamaan parempaa tv-ääntä mutta myös toimimaan kodin musiikkikeskuksena. Ne vaativat hieman tilaa ympärilleen, sillä vaikka ne ovatkin leveyssuunnassa hoikat, ne ovat melko korkeat. Puuviimeistely ja kaiutinkangas ovat kuitenkin hyvin tehdyt, joten muotoilu kestää katseet.

Televisiokaiuttimena toimimista avittavat takapuolen sisääntulot, joista löytyy kahden digitaalisen kaapelipaikan lisäksi HDMI. Näin kaiuttimet yhdistyvät kätevästi sekä vahvistimeen että televisioon. Kaiuttimista löytyy jopa tuki Dolby Digitalille. Tietysti myös musiikin kuunteleminen laitteilla onnistuu Bluetoothin ja näppärän NFC-yhdistämisen avulla. Toisen kaiuttimen puupaneeliin on sijoitettu volyymisäädin sekä äänilähteiden valintasäätimet.

Televisiokäytössä kaiuttimet tuottavat ison äänimaailman, joka tuntuu täyttävän koko huoneen ja luo elokuvateatterimaista tunnelmaa. Avarasta äänimaisemasta erottaa helposti yksittäiset äänet ja diskantti luo hyvin yksityiskohtia. Musiikinkuuntelussa BTS7000 ei toimi yhtä hyvin. Bassossa ei riitä ytyä ja se tuntuu hieman jumittavalta. Etenkin akustisen musiikin kohdalla keskirekisteri kuuluu tulevan etäältä, mikä ei luo aitoa läsnäolon tuntua musiikkiin.

Kuva: Valmistaja

 

Johtopäätökset

Jos kaipaat parempaa äänenlaatua television katseluun, on Philips BTS7000 hyvä valinta. Digitaalisten audioliitäntöjen ansiosta ääni siirtyy parhaalla mahdollisella laadulla. Kaiuttimet ovat melko suuret, joten televisiotasonkin kannattaa olla kookas, jotteivät kaiuttimet pistä silmään. Elokuvien ääni on täyteläinen ja suuri. Musiikinkuuntelussa kaiuttimet eivät kuitenkaan pääse oikeuksiinsa, ja koska se on tämän testin arviointikohde, ei pisteitä voi valitettavasti antaa enempää.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös