: Geneva Lab Aerosphere Small

Fiksu ja filmaattinen

Genevan veistoksellinen kaiutin levittää sulosointujaan kaikkiin ilmansuuntiin, mutta tarvitsee bassoa varten hieman apuja isoveljeltään.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Niin kaunis, että ansaitsee paraatipaikan huoneesta. Muodostaa ehdan kaiutinjärjestelmän mukana tulevalla bassovahvistimella, ja toimii myös osana monihuonejärjestelmää.
Sijoittelu hieman hankalaa, sillä vaatii enemmän tilaa kuin tavalliset suorakaiteen muotoiset kaiuttimet. Toimii paremmin yhdessä Large-mallin kanssa kuin yksinään.
Ulostulo: -

Liitäntä: BT aptX, Airplay, Wifi

Akku: -

Mitat: 23 x 23 x 19 cm

Hinta: 400 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Aiemmin testaamamme Aerosphére Large pyyhki kilpailijoillaan lattiaa. Nyt testissä oleva Small-malli on Largeen verrattuna puolet pienempi ja puolet halvempi. Pikkuveli on tarkoitettu käytettäväksi Large-kaiuttimen tukena. Molempien design on upeaa ja työnjälki laadukas. Kaiuttimen voi asettaa erikseen myytävälle jalustalle, jolloin tv-tasolta tai pöydältä vapautuu tilaa. Jos kaiuttimen yhdistää Aerosphére Baseen, saa enemmän liitäntämahdollisuuksia sekä mahdollisuuden stereo- tai monihuonekäyttöön.

Kuva: Valmistaja

 

Jos käytössä on yksi kaiutin Bluetoothilla, sujuu asennus ihailtavan helposti. Jos haluaa liittää mukaan bassoyksikön ja enemmän kaiuttimia menee homma mutkikkaammaksi, mutta onneksi kätevän sovelluksen avulla kokonaisuutta on helppo hallinnoida. Voi olla vaivan väärti asentaa myös kokonainen musiikkijärjestelmä CD-soittimineen ja radioineen, jolloin on myös mahdollisuus monihuonesoittoon. Tyylikkäällä ja selkeällä kaukosäätimellä kelpaa säätää äänenvoimakkuutta ja valita käytettävän äänilähteen.

Aerosphére Small levittää isoveljensä tapaan äänen joka suuntaan, joten olisi sääli sijoittaa se seinän viereen. Ehei, tämän kaiuttimen paikka on keskellä huonetta, jossa se näkyä ja kuulua. Äänessä on samaa avoimuutta ja luonnollisuutta kuin Largessakin, joten jazzin ja akustisen musiikin kuuntelu on silkkaa herkkua. Jopa ulvovaksi äityvä basso ei kuitenkaan tee vaikutusta. Monen soittimen yhtäaikaisessa soitossa erottelevuus kärsii.

Johtopäätökset

Aerosphére Small on ilman muuta testin tyylikkäin kaiutin. Kaikkialle ulottuvan äänensä ansiosta kaiuttimen voi sijoittaa keskelle huonetta, missä se pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Small on edullinen vaihtoehto isoveljelleen Largelle, joka on monelle tuplahintaisena liian kallis. Tosiasia kuitenkin on, että koko talon kattavassa järjestelmässä pikkuversio vain täydentää suurempaa mallia. Aerosphére Small sopii parhaiten makuuhuoneeseen tai ruokailutilaan, missä yleensä kaivataankin hienovaraisempaa soitantaa kuin olohuoneeseen, jossa taas Large on oikea kaiutin tehtävään.

Kuva: Valmistaja

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös