: Denon Heos 1

Jatkettava ja käytännöllinen

Denon Heos 1 toimii hyvin osana monihuonejärjestelmää, mutta yksinään sillä ei niinkään ole arvoa.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Voidaan käyttää osana Heosin monihuonejärjestelmää. Kosteussuojan ansiosta voidaan sijoittaa kylpyhuoneeseen tai parvekkeellekin. Akun saa lisävarusteena.
Asennus on hieman hankalaa. Laatu ei oikein riitä aktiiviseen musiikinkuunteluun.
Ulostulo: Ei ole

Liitäntä: BT, Wifi, USB, RJ45, Aux

Akku: 6 tuntia

Mitat: 19 x 13 x 13 cm

Hinta: 248 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Olemme aiemmin testanneet Denonin Heos-monihuonejärjestelmän kolme suurempaa kaiutinta. Pienin toimii mielestämme hyvin, jos sen täydentää Bluetoothin ja akun tarjoavalla GoPack-paketilla. Kosteutta kestävänä kaiuttimen voi ottaa mukaan kylpyhetkiä sulostuttamaan tai pihalle musisoimaan. Muovinen kotelo ei ole järin hauskan näköinen, mutta laatu on kuitenkin hyvä, ja kaiutinelementtien etuosan metalliverkko tuo ulkonäköön ihan kivaa ilmettä.

Kuva: Valmistaja

 

Kaiuttimilla ei tee juuri mitään ennen kuin ne on yhdistetty nettiin, nämähän ovat monihuonekäyttöön tarkoitetut. Kaiuttimet toimivat, kummallista kyllä, sovelluksen ja kuulokeulostulon ja aux-sisääntulon yhdistävän johdon avulla. Sovellus tarjoaa myös musiikkipalveluita, kuten Spotifyn, Tidalin ja SoundCloudin. GoPackin mukana tuleva Bluetooth-adapteri liitetään USB-liittimeen, jolloin voi ohittaa kosteudelta suojaavan kumikorkin, joka peittää sisääntulot ja nappulat kaiuttimen päälle sijoitettuja volyyminappeja lukuun ottamatta.

Kuva: Valmistaja

 

Heos 1:n etuja on, että wifin kautta toimiva kaiutin pystyy tarjoamaan parempaa äänenlaatua kuin Bluetoothilla toimiva. Ero ei kuitenkaan ole suuren suuri, emmekä ole niin vaikuttuneita Heos 1:n äänenlaadusta verrattuna sen suurempiin versioihin. Pikkukaiuttimellakin on silti hetkensä, etenkin jazzia kuunnellessa. Raskaampien musiikkityylien kanssa basso on kuitenkin liian heiveröinen eikä jaksa kannatella musiikkikokemusta niin, että se riittäisi todelliselle fanille. Heos 1 toimiikin paremmin taustamusiikin soittajana.

Johtopäätökset

Yksikseen Heos 1 ei ole kovin houkutteleva vaihtoehto, sillä sen asennus on monimutkaista eikä soundi vakuuta. GoPackin lisäämällä kaiuttimesta tulee hetkessä akkukäyttöinen, ja kosteutta kestävänä se sopii käytettäväksi myös kylpyhuoneessa tai ulkona. Ei myöskään pidä unohtaa, että Heos 1 on tarkoitettu liitettäväksi yhteen kolmen suuremman mallin kanssa, jolloin musiikkia voi soittaa joka huoneessa yhtä aikaa. Tämän huomioiden on kaiutin varteenotettava vaihtoehto.

Kuva: Valmistaja

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös