TESTISSÄ : Jays s-Go Three

Leppoisa kesäkaiutin Jaysilta

Hyvä ensiyrittämä, jossa kuitenkin hyvät ja huonot puolet menevät tasan.

Jays s-Go Three

Ääni & Kuva kiteyttää

Käytännöllinen kaiutin, 360-ääni. Tyylikäs ulkonäkö ja näppärä koko.
Ei siedä vettä eikä pölyä. Keskinkertainen akunkesto ja hidas lataamaan. Vähän ominaisuuksia.
  • Liitännät: Bluetooth 4.2
  • Tehot: 13 wattia
  • Luokitus: –
  • Akunkesto: 10 h (Mikro-USB)
  • Mitat/paino: 13 x 6 cm/560 g
  • Verkkosivusto: jaysheadphones.com
lisää
vähemmän

Suositushinta: 100 €

Useimmat tuntevat Jaysin ruotsalaisena kuulokemerkkinä. Viime vuonna Jays laajensi myös kaiuttimien puolelle julkaisemalla vaikuttavat monihuonekaiuttimet S-Living One ja Three sekä kannettavat kaiuttimet s-Go One ja Three. Tällä kertaa jätämme pienimmän ja halvimman One-mallin väliin ja tutustumme Jays s-Go Three -kaiuttimeen.

Laatu ja käyttö

Muotoilussa ja koossa on varmastikin ”inspiroiduttu” kovasti erinomaisesta Beoplay A1 -kaiuttimesta. Siinä missä tanskalaiset käyttävät alumiinia, ovat ruotsalaiset päätyneet kankaaseen. Se tekee kaiuttimesta hieman kodikkaamman ja leppoisamman tuntuisen. Kaiutin on isompi kuin mitä kuvasta arvaisi, eli enemmän laukkuun kuin takintaskuun sopiva. Laatu vaikuttaa vankalta, mutta kaiutinta ei ole suojattu vettä ja pölyä vastaan. Kuljetusta varten tarjolla on onneksi suojapussukka.

Akunkesto on ihan hyvä, mutta olisi voinut olla parempikin. Täyteen lataus mikro-USB:llä vie kolme tuntia. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta Jays s-Go Three sopii myös puheluihin, mikä onkin sen ainoa ominaisuus. Sovellus olisi ollut kiva lisä.

Joka suuntaan kuuluva ääni soi yhtä hyvin kaikkien läsnäolijoiden korvaan. Kuva: Jays

Äänenlaatu

Joka suuntaan säteilevä elementti soi samantasoisesti kaikkialla, joten sen voi mukavasti asettaa vaikka piknikviltin keskelle. Volyymin taso ja basso yllättivät meidät täysin – kaiutin suoriutuu mainiosti myös bassovoittoisesta tanssimusiikista. Jotkut taajuudet saavat kaiuttimen tärisemään kovilla volyymeillä. Äänenlaatu ei ole kovin vivahteikas, joten hieman vaativampi musiikki paljastaa nopeasti dynamiikan puutteet.

Johtopäätökset

Jays s-Go Three on valmistajansa ensimmäisiä kannettavia kaiuttimia, eikä ensiyritykseksi lainkaan pöllömpi. Muotoilu on tyylikäs, ja 360-ääni tekee kaiuttimesta kivan keskipisteen retkellä tai pöydän ääressä. Akunkesto tai latausaika eivät vakuuta, ja retkikaiuttimen sopisi myös olla vedenkestävä. Äänenlaatu on keskivertoa parempi mutta ei erityisen vivahteikas.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Lue myös

Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Sony A85 on läpeensä erinomainen OLED-televisio, jonka kaunis kuvanlaatu ja selkeä ääni ihastuttavat.
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös