TESTISSÄ : Triangle Elara LN01A

Eläväinen ja käytännöllinen

Trianglen langattomat kaiuttimet ovat laadukkaat ja kätevät.

Triangle Elara LN01A

Ääni & Kuva kiteyttää

Kompakti ja hyvänkuuloinen malli, joissa liitännät ja käyttäjäystävällisyys ovat kohdillaan.
Ei USB-porttia. Kaukosäädin on halpa mutta hinta kallis.
  • Tyyppi: Aktiivinen 2-tie-jalustakaiutin, 2 x 50 W
  • Langaton käyttö: Bluetooth 4.0 A2DP aptX
  • Liitännät: RCA, analoginen aux, optinen, phono (MM)
  • Herkkyys/impedanssi: Ei ilmoitettu
  • Taajuusalue: Ei ilmoitettu
  • Mitat/paino: 16,5 x 23,5 x 29,1 cm/9,5 kg
  • Väri: Mattamusta tai valkoinen
  • Muuta: Subwoofer-ulostulo, kaukosäädin
  • Verkkosivusto: www.trianglehifi.com/en
lisää
vähemmän

Suositushinta: 699 €

Ranskalaisen Trianglen valkoiset kaiuttimet ovat tyylikkäät ja tarpeeksi pienet kirjahyllyyn. Sijoittelussa kannattaa kuitenkin olla varovainen, mutta palataan siihen myöhemmin. Kaiuttimissa on periaatteessa kaikki mitä tarvitaan. Audiosiääntulot löytyvät analogisena ja digitaalisena, kuten optinen liitäntä, jolla kaiuttimiin voi kytkeä television äänen. Levysoitinliitäntäkin löytyy, ja tietenkin Bluetooth.

Kaiuttimet liitetään toisiinsa mukana tulevalla kaiutinkaapelilla. Ne voi sijoittaa tasolle, hyllyyn tai jalustalle. Soittoa voi ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä, joka ei varsinaisesti uhku ylellistä tyyliä, mutta hoitaa hommansa.

Trianglen kaiuttimet ovat erittäin tyylikkäät. Kuva: Triangle

Äänenlaatu

Triangle Elara on eläväinen kaiutin, joka tarjoilee bassoa anteliaasti, joskus vähän liiankin. Basson ja diskantin suhdetta pystyy kuitenkin säätämään sijoittelemalla kaiuttimet huoneessa eri tavalla. Aika kätevää! Hyllyllä tai seinä taustallaan bassoa tarvitsee ehkä hillitä, sillä se uhkaa hukuttaa keskirekisterin ja diskantin alleen. Kun kaiuttimia siirtelee ja testailee parasta paikkaa, saa äänen paremmin tasapainoon. Diskantti voi kovalla volyymilla olla vähän liian innokas, mutta sointi on avoin ja kirkas ja laulu ja jousisoittimet toistuvat miellyttävästi. Klassisen musiikin parissa Triangle onnistuu hyvin, kuoro pääsee äänimaisemassa hyvin esiin ja bassoa on mukavasti.

Liitännät riittävät useimmille. Kuva: Triangle

Johtopäätökset

Triangle Elara maalaa testin laajinta äänimaisemaa ja toistaa klassisen musiikin uskottavasti. Liian kovalla volyymilla basso alkaa säröillä. Eminemin kohdalla basso puhkuu hyvin ja melko erottelevasti, joskaan ei erityisen syvältä. Soundi kallistuu lämpimään ja keskirekisteri painottuu. Muuten maristavaa ei oikein ole. Elara on helppo asentaa ja käyttää, se soi tasapainoisesti ja eläväisesti, ja liitäntöjäkin on tarpeeksi useimpien käyttöön.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös