: Urbanears Plattan 2 Bluetooth

Lisää laatua, vähemmän euroja

Urbanears kaasuttaa kilpailijoiden ohi yllättävän edullisilla Plattan 2 Bluetooth -kuulokkeillaan.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Pitkä akunkesto. Helppo käyttää. Hyvät ominaisuudet. Erinomainen ääni hintaan nähden.
Pantaa ei voi enää pestä. Ei apt-x:ää eikä NFC:tä.
Tyyppi: On-Ear

Elementit: 40 mm

Liitännät: BT 4.0, (johto)

Tuetut ääniformaatit: SBC, AAC

Mikrofoni: On

Paino: 145 g

Akunkesto: 30 tuntia

Verkkosivusto: urbanears.com

Hinta: 100 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Urbanears on onnistunut pitkään tekemään trendikkäitä kuulokkeita, jotka kuulostavat hyvältä kohtuullisesta hinnastaan huolimatta. Heidän Plattan-menestysmalliaan näkee kaupungilla jatkuvasti. Se sai aikanaan jatkoa langattomana Plattan ADV Wireless -mallina, jota taas seurasi päivitetty johdollinen versio Plattan 2. Luonnollisesti nyt kauppoihin on saatu langaton Plattan 2 Bluetooth, jota saa tietysti viidessä tyylikkäässä värissä.

Kuva: Urbanears

 

Helppokäyttöisyys ja mukavuus

Tyynyt on päällystetty tekonahalla, joten ne on helppo pyyhkäistä puhtaaksi tarpeen vaatiessa. Aiemmista malleista poiketen pannassa ei enää harmillisesti ole irrotettavaa kangaspäällystettä, jonka saattoi pestä. Tilalla on kumimainen pehmuste, joka toisaalta pitää kuulokkeet paremmin paikallaan. Tyynyt on pehmustettu runsaalla kädellä eivätkä ne paina, joten kuulokkeet tuntuvat korvilla mukavilta pitkässäkin käytössä.

Onneksi edeltäjistä tutut kosketusnapit on korvattu ohjaustikulla, vähän samaan tapaan kuin Marshallilla. Se toimii hyvin, ja napsauttamalla saa päälle jopa ääniohjauksen kuten Google Assistantin tai Sirin. Toinen kätevä ominaisuus on se, että kuulokkeet voidaan liittää johdolla toisiin kuulokkeisiin, jolloin voi kuunnella kaverin kanssa samaa musiikkia. Akunkestokin on erittäin hyvä.

Kuulokkeet taittuvat kätevästi kasaan. (Kuva: Urbanears)

 

Äänenlaatu

Edullisten kuulokkeiden vaivana ovat usein terävät diskantit tai latteat bassot. Näissä ongelmaa ei ole, vaan sointi on yllättävän puhdasta ja luonnollista. Kuulokeet toimivat hyvin monenlaisen musiikin kuunteluun. Live-nauhoitukset tuntuvat läsnäolevilta ja elektronisessa musiikissa basso erottuu hyvin. Tietenkään soundi ei ole hifi-luokkaa, ja jos nyt heikkouksia kaivellaan, niin soundi voi olla hieman läpitunkeva ja orkestraalisissa osuuksissa vivahteet tahtovat hukkua.

Kuva: Urbanears

 

mainos

Johtopäätökset

Urbanears hanskaa yhden asian erinomaisesti: nimittäin hyvännäköisten ja hintaansa paremmalta kuulostavien kuulokkeiden valmistamisen. Heidän toinen yrityksensä langattomien kuulokkeiden osoittaa valmistajan kyvyn oppia virheistään. Plattan 2 Bluetooth on edeltäjäänsä käytännöllisempi ja mukavampi, sen akunkesto on erinomainen ja ominaisuudet ovat oikeasti hyödyllisiä. Kaiken lisäksi kuulokkeet sopivat useimmille musiikkityyleille hienosti. Tähän hintaan on vaikea löytää parempaa.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös