: JABRA SPORT PULSE SPECIAL EDITION

Paljon bassoa

Jabran kuulokkeet istuvat kuten kuuluukin ja soitto kurottaa niin korkealle kuin syvällekin.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Jabran istuvuus on huippuluokkaa ja soundi erinomainen, jossa bassoa runsaasti. Sykemittari on myös hyvä – varsinkin hinnan huomioon ottaen.
Raskas basso jyrää diskanttia. Tiukka istuvuus voi tuntua eristävältä.
Jabra Sport Pulse Special Edition

Bluetooth

Kauko-ohjain johdossa

Sykemittari

Veden- ja hienkestävä (IP55)

Paino: 16 g

Akunkesto: 5 tuntia

Hinta: 200 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Jabra tarjoaa Bosen tapaan sykemittarin samaan hintaan, mikä on kätevää, jos ei entuudestaan sellaista omista. Se antaa myös etumatkaa niihin valmistajiin nähden, jotka eivät samassa hintaluokassa tätä ominaisuutta tarjoa. Sekä Jabraa että Bosea vaivaa kuitenkin sama vika: sykemittari kuluttaa akun nopeasti loppuun. Jabra kutsuu uutuuttaan Special Edition -malliksi, sillä edelliseen verrattuna tässä voi laskea optimaalisen hapensaannin sykemittarin avulla – kiva pikku bonus. Kuulokkeita täydentää hienostunut sovellus, joka voi tuntua hieman ylitsepursuavalta kaikkine asetuksineen.

Laajan tyynyvalikoiman ansiosta kuulokkeet istuvat todella hyvin. Kolmessa koossa tulevat siivet pitävät napit korvissa kiinnittyen korvan ylä- ja sisäpuolelle. Ne istuvat niin tiukasti, että jotkut voivat kokea olonsa ulkomaailmasta eristetyksi, mutta ainakin ne pysyvät paikoillaan.

Bassossa löytyy

Jabran soundi on melko kohdillaan ja tarjoaa hyvää vastinetta rahoille, ainakin jos tykkää musiikista, joka soi korkealla ja matalalla kovaa. Sointi on miellyttävä ja basso raskas, melkein liiankin. Tymäkkä basso yhdistettynä tiukkaan istuvuuteen saa minut kaipaamaan lisää diskanttia.

Johtopäätökset

Sport Pulse Special Edition on onnistunut tuote, jonka erikoisesti muotoillut napit ja siivet istuvat erinomaisesti ja soundi yltää niin ylös kuin alaskin. On makuasia, onko tiukka istuvuus ja raskas basso sinun juttusi. Jos haluat kuulla ympäristön äänet ja hillitympikin basso riittää, kannattaa ehkä kokeilla jotakin muuta.

mainos
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös