: SENNHEISER PXC 450

Mukava ja ylellinen

Supermukavat kuulokkeet pitkällekin lennolle, mutta lisää asennetta tarvittaisiin.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Näppärä toiminto, jonka avulla voi tarvittaessa saada ulkopuolelta tulevan puheen kuulumaan. Laadukas tuntuma ja erittäin mukavat käytössä.
Ei kauko-ohjainta. Rajoittuneet volyymi- ja bassoresurssit.
Liitännät: 3,5 mm

Impedanssi: 150/750 ohmia

Vastamelu: 23 dB

Akun kesto: 20 tuntia

Paino: 240 g

Hinta: 415 €

Maahantuoja: fi-fi.sennheiser.com

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Kuulokkeiden materiaalit eivät anna niin ylellistä vaikutelmaa kuin mitä kuulokkeet todellisuudessa ovat. Panta ja kiinnikkeet ovat metallia, mutta suuret kupit muovia. Johto on irrotettava, mutta jos erikoinen johto sattuu menemään rikki, on uusikin johto hankittava Sennheiserilta, tavallista kuulokepiuhaa tässä ei voi käyttää. Akkuun pääsee helposti käsiksi pienen luukun takaa. Elektroniikan voi sammuttaa, jolloin kuuntelu onnistuu myös ilman virtaa. Kuulokkeet saa taitettua kokonaan kasaan, mutta ne vievät silti hienossa kotelossaan aika paljon tilaa.

Pehmusteet ovat paksut ja kupit suuret, joten ne ympäröivät korvat ja tuntuvat hyvin mukavilta, vaikka niitä pitäisikin pitkään. Hyvän asennon löytäminen voi vaatia pientä säätöä kuppien osalta, jotta ne eivät osu korviin. Toisessa kupissa on valinta passiivisen ja aktiivisen kuuntelun välillä, ja toisesta löytyy vastamelunappi. Toiset valmistajat ovat ehkä onnistuneet nappien sijoittelussa fiksummin. Myös volyymisäädin löytyy sekä nappi, josta saa puheen kuulumaan läpi, kun pitää jutella jonkun kanssa kuulokkeet päässä.

Odotetusti vastamelu toimii hyvin, valmistaahan Sennheiser kuulokkeita myös lentäjille. Teho ei ole parhaiden kuulokkeiden luokkaa, mikä paljastaa tekniikan olevan muutaman vuoden takaa. Vanhentunut tekniikka vaikuttaa soundiin. Passiivimoodissa on soundi melko kesy ja aktiivimoodissa painetta tulee lisää, joskin myös volyymi hiljenee. Sointi on kirkasta ja vivahteikasta, mutta basso rajoittunutta, mikä on ikävää, jos haluaa esimerkiksi viihdyttää itseään toimintaelokuvan parissa pitkän lennon aikana.

Johtopäätökset

Sennheiserin kuulokkeet eivät ehkä häikäise ensisilmäyksellä, mutta käytössä huomaa nopeasti, miten hyvin tehdyt ja mukavat PXC 450 -kuulokkeet oikeastaan ovat. Passiivi- ja aktiivimoodin välillä vaihtaminen on tehty turhan monimutkaiseksi, eikä kaukosäädintä ole lainkaan. On kuitenkin hyvä ominaisuus, että kuulokkeet päässä voi puhua muiden ihmisten kanssa. Ääni on tasapainoinen ja hiljaisessa ympäristössä hyvin tenhoava, meluisassa lentokoneessa elokuvien katselu vaatisi suurempaa äänenvoimakkuutta ja jyhkeämpää bassoa.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös