: PHILIPS FIDELIO NC1

Kevyt ja tasapainoinen

Kätevästi mukana kulkevat kuulokkeet kuulostavat yhtä hyvältä, olipa vastamelu päällä tai ei.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kevyet ja näppärät kuulokkeet vievät vain vähän tilaa laukusta. Helppo ladata, hyvä akunkesto. Musiikin soundi ei huonone, kun vastamelun laittaa päälle.
Kuulokkeita ei voi olla huomaamatta pitkällä matkalla, ne alkavat painaa. Vastamelu ja äänenlaatu ovat hyvät mutta eivät huippuluokkaa.
Liitännät: 3,5 mm

Impedanssi: 16 ohmia

Vastamelu: ei ilmoitettu

Akun kesto: 30 tuntia

Paino: 191 g

Maahantuoja: www.philips.fi

Hinta: 200 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Vastamelukuulokkeiksi Philipseissä on epätavallisen pienet kupit, mikä tekee niistä myös hämmästyttävän kevyet. Alumiinikupit ja taipuisa panta tekevät kuulokkeista kestävän tuntuiset. Meidän silmiimme kuulokkeet näyttävät hyvältä eivätkä ole liian huomiota herättävät. Sisäänrakennettu akku ladataan tavallisella USB-laturilla, ja akku kestää pitkään. Hätätapauksessa kuuntelua voi jatkaa myös ilman vastamelua. Kokoontaittuvat kuulokkeet ovat kotelossaankin testin pienimpiä. Lentokoneeseen sopiva adapteri tulee mukana.

Memory foam -tyynyjen ansiosta kupit istuvat korvilla hellästi, ja ne itsessään vaimentavat ulkopuolista hälyä jonkin verran. Koska ne kuitenkin tulevat korvan päälle, ja pannan pehmuste ei ole paksuimmasta päästä, alkavat kuulokkeet tuntua päässä jonkin ajan päästä. Irrotettavassa johdossa on mikrofoni ja simppeli kauko-ohjain, josta painamalla voi aloittaa tai pysäyttää musiikin sekä vastata puheluun. Vastamelua ohjaava nappi on vähän hassussa paikassa, ja sitä voi olla vaikea löytää näppituntumalla.

Philips ei varsinaisesti ole kuuluisa vastamelutekniikasta, mutta meistä NC1 on hyvin onnistunut. Se ei yllä testin parhaimpien laitteiden tasolle, emmekä allekirjoita väitettä, jonka mukaan elektroniikan käyntiääni olisi saatu poistettua. Meihin teki vaikutuksen kuitenkin se, että soundi on yhtä hyvä riippumatta siitä, onko vastamelu päällä vai pois. Musiikki on vivahteikasta ja täyttä, ja basson tuotto on hyvä. Soundi ei kuitenkaan ole ihan samalla tasolla kuin mihin olemme tottuneet muiden Fidelio-kuulokkeiden kohdalla.

Johtopäätökset

Kuulokkeet taittuvat erittäin pieneen tilaan, joten ne on näppärä ottaa matkalle mukaan. Fidelio NC1 ovat myös kevyet ja akunkesto on hyvä. Vastamelu toimii kuitenkin vain kohtuullisen hyvin eikä äänenlaatu ole niin hyvä kuin olisimme odottaneet. On kuitenkin hienoa, että äänenlaatu pysyy samana, olipa vastamelu päällä tai ei. Pidempiaikaisessa kuuntelussa kuulokkeet alkavat tuntua epämukavilta, sillä kupit tulevat korvan päälle. Jos kaipaa kuulokkeita vain päivittäisille työmatkoille tai toimistoon, ovat Fidelio NC1 -kuulokkeet varmasti hyvä valinta.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Sonos Arc

Sonos kurottaa uusiin korkeuksiin

Vihdoin Sonos on tuonut markkinoille ison soundbarin: Arc tukee Atmos-ääntä ja osaa muutaman muunkin näppärän tempun.

Vieritä ylös