: AKG K495 NC

Mukaansatempaava ja ylellinen

Hyvin tehdyissä kuulokkeissa on soundi, joka saa jalan napsumaan.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kuuntelu onnistuu, vaikka akku olisi loppu. Vastamelu poistaa häiritsevimmät taajuudet. Täyteläinen sointi ja tasapainoinen äänimaailma.
Johdossa ei ole kauko-ohjausta puhelinta varten. Tavallista USB-laturia ei voi käyttää.
Liitännät: 3,5 mm

Impedanssi: 26 ohmia

Vastamelu: ei ilmoitettu

Akun kesto: 40 tuntia

Paino: 235 g

Hinta: 240 €

Maahantuoja: fi.akg.com

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

AKG:n kuulokkeissa on jämäkän oloinen rakenne, jossa on metalliset yksityiskohdat ja laadukas tuntu. Sisäänrakennettu akku ladataan USB-johdolla, mutta valitettavasti kuulokkeissa ei ole mikroUSB-paikkaa. Siksi pitää muistaa ottaa kuulokkeiden oma laturi mukaan matkalle. Kuuntelua voi jatkaa vaikka akku loppuisikin, silloin vain vastamelutoimintoa ei voi käyttää. Kokoontaitettuna ne ovat testin pienimpiä ja matkakotelo tuntuu ylelliseltä. Mukana tulee myös lentokoneadapteri.

Pehmustetun pääpannan ja erittäin pehmeiden korvatyynyjen ansiosta kuulokkeet tuntuvat mukavilta. Kupit tulevat korvien päälle eikä ympärille, mikä aiheuttaa toki jonkin verran painetta. Niinpä ajan mittaan korvat alkavat väsyä ja kuumeta. Kuulokejohto on irrotettava, joten sen voi vaihtaa jos se sattuu menemään rikki. Valitettavasti siinä ei ole mikrofonia eikä kaukosäädintä kännykän ohjausta varten. Vastamelutoiminnon säätö on hieman jähmeä ja sijoitettu hankalaan paikkaan.

Vastamelutoiminnon ollessa pois päältä ovat basso, keskirekisteri ja diskantti hyvin tasapainossa mutta K495 kuulostaa vähän ikävystyttävältä. Kun vastamelun laittaa päälle, saa täyteläisemmän basson ja paremman dynamiikan. Äänestä tulee eläväisempi ja mukaansatempaavampi. Soundi on selvästi säädetty vastamelun ehdoilla, mikä on järkevää pitkiä matkoja ajatellen. Vastamelu toimii hyvin mutta ei yllä samalle tasolle joidenkin muiden testaamiemme laitteiden kanssa.

Johtopäätökset

Jos haluaa olla viimeisen päälle tyylikkäänä lentokoneessa, tuovat AKG:n metallisin yksityiskohdin viimeistellyt kuulokkeet ripauksen glamouria matkalle. Ne taittuvat tarkasti kokoon, eikä ylellinen kuljetuskotelo vie paljoa tilaa laukusta. Erillinen laturi pitää kuitenkin muistaa pakata matkaan. Akun loppuessa kuuntelua voi jatkaa ilman vastamelutoimintoa. Ilman sitä soundi on vähän lattea mutta muuttuu täyteläisemmäksi, kun vastamelun laittaa päälle. K495 NC vaimentaa useimmat hälyä aiheuttavat taajuudet mutta ei ole aivan huippuluokkaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös