: Samsung Level On Wireless 2

Älykäs ja soinnikas

Hienostuneissa kuulokkeissa on neutraali soundi ja fiksuja ominaisuuksia.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen akunkesto. Loistava äänenlaatu vastamelutoiminnollakin. Näppärä langaton yhteys Galaxy-puhelinten kanssa.
Tuntuu vähän muoviselta hintaansa nähden. Vie melko paljon tilaa eikä mukana tule säilytyskoteloa. Valkoinen malli on oikea töhrymagneetti.
Tyyppi: On-Ear

Liitäntä: BT 3.0, Aux-kaapeli

Mikrofoni: On

Akun kesto: 11–23 tuntia

Paino: 236 g

Hinta: 280 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Samsungista ei tule ensimmäisenä mieleen laatukuulokkeet, mutta Level-sarja kilpailee kyllä korkealuokkaisten kuulokkeiden kategoriassa. Tämä näkyy myös designissa, jonka hienostuneisuus uhkaa kallistua jo tylsyyden puolelle – ainakin valkoisessa ja mustassa mallissa, siniset ja punaiset kuulokkeet näyttävät kyllä varsin hauskoilta! Materiaalina on muovi, mikä on yllättävää tässä hintaluokassa, mutta laatu on kuitenkin hyvä. Kuulokkeet saa taiteltua osittain mutta ei kokonaan, joten tilaa ne kyllä vievät.

Äänenvoimakkuuden säätö, kappaleiden ohjaus sekä puhelimeen vastaaminen käyvät kätevästi toisen kupin kosketuspaneelista. Samsungin puhelimen omistaja voi ottaa käyttöön myös puheohjauksen. Lisäksi kuulokkeissa on kaksi nappia, joista laitteen voi parittaa Bluetoothin avulla – ellei sitten käytä NFC:tä – sekä saa päälle vastamelutoiminnon. Jälkimmäinen toimii mukavasti meluisassa ympäristössä. Kupit pysyvät jämäkästi paikoillaan mutta kuulokkeet ovat kuppien ja pannan hyvän pehmustuksen ansiosta mukavat.

Jos odottaa kovaa soundia tämän brändin kuulokkeista, tulee yllättymään. Soundi on melko neutraali eikä mikään alue kuulosta erityisen korostuneelta. Bassoa on riittävästi dynaamiseen musiikkikokemukseen, mutta mitkään street-kuulokkeet nämä eivät ole. Jos jotain valittamista haetaan, niin diskantit voivat kuulostaa aika teräviltä tiettyjen äänten, kuten symbaalien kohdalla. Efekti vain voimistuu vastamelun ollessa päällä. Kokonaisuudessaan kuulokkeet kuitenkin kuulostavat hyvältä ja toimivat useimpien musiikkityylien kanssa.

Johtopäätökset

Yllättäen Samsungin kuulokkeet ovatkin enemmän tyylikkäät hifi-kuulokkeet kuin katuhenkisen coolit luurit. Rakenne ja materiaalit eivät aivan yllä tavoitellulle tasolle, mutta kuulokkeet tuntuvat kuitenkin mukavilta päässä. Äänen laatu on neutraali ja tasapainoinen monentyylistä musiikkia kuunnellessa. Helppokäyttöisissä kuulokkeista löytyy sovelluksen avulla lisäominaisuuksia Galaxy-sarjan puhelinten käyttäjille. Erinomainen valinta Galaxyn omistajalle, siis!

Kuva: Valmistaja

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös