: Beoplay H8

Äärettömän hyvää äänettömyyttä

Tyylikkäät ja ylelliset Beoplay H8 -kuulokkeet kuulostavat erinomaiselta – mutta laadusta ja ulkonäöstä saa myös maksaa.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Tyylikäs design ja ensiluokkaiset materiaalit. Neutraali, lämmin soundi ja hyvin toimiva vastamelutoiminto.
Vastamelutoiminto vie terää musiikilta. Hinta saattaa karkottaa monet ostajaehdokkaat.
Tyyppi: On-ear

Liitäntä: 3,5 mm, BT 4.0, aptX, AAC

Mikrofoni: On

Akun kesto: 14–35 tuntia

Paino: 255 g

Hinta: 499 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Kun B & O julkisti ensimmäiset vastamelukuulokkeensa 2015, totesimme ne testissämme hyviksi – mutta nyt on aika asettaa ne vertailuun muiden vastaavien kanssa. Materiaalien ja rakenteiden laadussa nämä ovat omaa luokkaansa: runko on harjattua alumiinia, panta on päällystetty lehmännahalla ja kuppien pehmusteissa on lampaannahkaa. Lataukseen toimii perus-USB, ja akun kesto on hyvä, etenkin johtoa käyttäessä. Kuulokkeet taittuvat kasaan mutta vievät silti tilaa laukussa.

Keveytensä, pehmusteiden memory foamin ja pehmeän nahan ansiosta kuulokkeet ovat supermukavat. Sanka ei paina kuulokkeita korvia vasten, mikä toisaalta tarkoittaa sitä, että ne eivät pysy aina paikallaan. Musiikkia, vastamelua ja puheluita hallitaan kosketusohjauksella. Mukana tulee kuulokejohto ilman säätimiä ja mikrofonia – ne on integroitu kuulokkeeseen.

Odotetusti huippuvalmistaja B & O:n äänenlaatu on erinomainen, etenkin langattomaksi tuotteeksi. Balanssi on melko neutraali, ehkä hiukan lämpimään kallistuen. Yllättäen basso on jykevä, mikä tekee musiikista tarttuvampaa. Vastamelu toimii hyvin ja välttää pitkälti hurinat ja muminat, joihin monet kilpailijat ovat syyllistyneet. Vastamelu kuitenkin vaikuttaa soundiin: keskitaajuuksien avoimuus katoaa ja soundi muuttuu suljetummaksi.

Johtopäätökset

B & O suoriutuu hyvin vastamelukuulokkeiden valmistamisesta. Malli on loistoesimerkki huipputekniikasta, jonka ylellisestä vaikutelmasta kilpailijat voivat vain haaveilla. Lentomatkaaja ilahtuu tehokkaasta melun vaimennuksesta. Toisaalta myös kotikuuntelija arvostaa neutraalia, joskin hieman hunajaista soundia. Ikävä kyllä laatua ei saa ilmaiseksi. Hinta on huomattavasti kilpailijoitaan korkeampi, minkä vuoksi joudumme hiukan nipistämään pisteistä.

Kuva: Valmistaja

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Sonos Arc

Sonos kurottaa uusiin korkeuksiin

Vihdoin Sonos on tuonut markkinoille ison soundbarin: Arc tukee Atmos-ääntä ja osaa muutaman muunkin näppärän tempun.

Vieritä ylös