Testissä : Marshall Minor II

Ei kaikkien kuppi teetä

Jos Minor II vain sattuu istumaan omaan korvaan ja tyyliin, se saattaa olla paras valinta.

Marshall Minor II

Ääni & Kuva kiteyttää

Yllättävän reipas basso nappikuulokkeiksi. Kiinnikkeen ansiosta pysyy hyvin paikoillaan.
Ei kestä vettä. Voi tuntua epämukavalta. Orkesterimusiikki soi terävästi.
Elementit: 14,2 mm

Bluetooth: 5.0 aptX

Taajuusalue: 20 Hz-20 kHz

Akunkesto: 12 h

Kaukosäädin/mikrofoni: On/on

Kestävyys: –

Paino: 22,5 g

Verkkosivusto: marshallheadphones.com

Hinta: 120 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Aiempi nappikuulokemalli Marshall Mode soi melko kesysti, kun taas Marshall Minor kuulosti rockimmalta. Uusi Minor II on saanut päivityksen niin designin kuin tekniikankin puolesta. Värivaihtoehdot musta, ruskea ja valkoinen. Kotelosta löytyy vain yksi latausjohto. Napit pysyvät paikoillaan johdosta aukeavan lenkin avulla, jonka saa korvaan kiinni.

Napit ovat melko suuret ja tehty kovasta muovista, joten niiden tuntu ei varmastikaan ole kaikkien mieleen – ne voivat tuntua todella epämiellyttäviltä, joten suosittelemme testaamaan näitä ennen ostopäätöstä. Akunkesto on hyvä ja 20 pikalatauksella saa kaksi tuntia soittoaikaa. Kolmenappisen kaukosäätimen sijaan Marshall käyttää pientä ohjaustikkua. Kun siihen tottuu, se toimii yhtä hyvin ellei paremminkin kuin muiden valmistajien epäselvät nappulat.

Usein tämäntyyppisillä kuulokkeilla basso on ohuenlainen, joten yllätykseksemme Marshall tuuttaa aika vahvasti. Tämähän on ehtaa rock’n’rollia! Toki jytämeno sopii yhtä hyvin myös elektron ja räpin kuunteluun. Sen sijaan hienostuneemmat musiikin lajit jäävät hieman jyrän alle, mikä kannattaa ottaa huomioon. Puhaltimet soivat kimeän kuuloisesti ja diskantti hieman terävästi.

Johtopäätökset

Marshall Minor II ei ole kaikkien kuppi teetä. Ennen kaikkea erikoisen istuvuuden vuoksi malli voi karkottaa osan kuulijakunnasta. Toinen huomioitava seikka on oma musiikkimaku: jos fanittaa rockia, räppiä ja EDM:ää, on kokemus viihdyttävä, mutta muu musiikki voi soida puuroutuen tai liian terävästi. Lopullinen suosituksemme riippuu siis yksilöstä. Onko sinulla isot korvat ja rakastat rockia? Osta niin kuin olis jo!

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Monen toivelistalta löytyvät pelaamiseen sopivat kuulokkeet – älä osta mitä sattuu, vaan tutustu ensin 12 testaamaamme malliin!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös