: Jabra Elite Sport

Mahtavat treeninapit

Jabran langattomat nappikuulokkeet pysyvät menossa mukana kuin liimattuna.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen istuvuus ja loistava äänenlaatu.
Valintanappeja pitää painaa melko kovaa. Kuulokkeet voivat alkaa tuntua epämukavilta pitkässä käytössä.
Hinta: 190 €

Bluetooth

Sykemittari

IP67-luokiteltu

Paino: 13 g

Akku: 4,5 tuntia + 9 kotelosta

Verkkosivusto: jabra.com

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Samsungin tapaan Jabrakin on hienosäätänyt aiempia langattomia nappikuulokkeitaan tehden niistä vieläkin paremmat. Jabra Elite Sportin uusin versio tarjoaa pidempää akunkestoa, mikä oli oikeastaan ainoa asia, josta kuulokkeita viimeksi moitimme.

Mukana tuleva kotelo on aika iso ja painava taskussa kuljetettavaksi, mutta se on tukevarakenteinen ja tarjoaa kaksi lisälatausta. Napit jaksavat nyt soittaa 4,5 tuntia, kun edeltäjä pystyi 3 tuntiin. Kotelon tapaan napitkin tuntuvat jämäköiltä. Valitettavasti se tarkoittaa myös, että pienet valintanapit vaativat voimaa painallukseen.

(Kuva: Jabra)

 

Voimme kuitenkin antaa kovan ulkokuoren anteeksi, sillä nappikuulokkeet ovat loistava kumppani urheiluun. Ne kestävät niin hikeä kuin vettäkin ja ne on varustettu sykemittarilla. Jabran sovellus toimii loogisesti ja siinä voi tehdä säätöjä äänikuvaan.

Napit istuvat paremmin kuin missään muussa testaamassamme. Hyvän istuvuuden saavuttaminen vaatii tosin kaikkien mukana tulevien tyynyjen kokeilun, jotta saa selville, mikä on itselle paras. Kun sopivat ovat löytyneet, ne istuvat kuin tatti. Napakka istuvuus tekee hyvää myös äänenlaadulle, sillä kun napit ovat kunnolla paikoillaan, ne kuulostavat mahtavilta. Bassoa on paljon mutta se ei häiritse keskirekisteriä eikä diskanttia. Hear Through -ominaisuus voi joskus olla paikallaan, sillä kuuntelu voi rasittaa korvia pidempään kuunnellessa.

(Kuva: Jabra)

 

Johtopäätökset

Jabra Elite Sport on markkinoiden parhaita langattomia nappikuulokkeita. Ne sopivat niin liikuntaan kuin arkeenkin, istuvat tiiviisti ja kuulostavat erinomaiselta. Tiukka istuvuus voi alkaa häiritä pidempään käyttäessä, ja olisimme mieluusti nähneet suuremman akun jo valmiiksi painavassa kotelossa. Ne ovat silti pikkujuttuja, sillä Jabra on loistava.

mainos
mainos
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös