: Vain Sound No2

Tyylikäs ja älykäs

Äänenlaatu ei yllä fiksujen ominaisuuksien ja tyylikkään designin tasolle.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvännäköinen ja luonnollisesti sotkeentumaton johto. Herkullinen design ja laadukas rakenne. Näppärä magneetti kiinnittää korvakuulokkeet toisiinsa.
Kaukosäätimessä ei ole volyymin säätöä. Soundi on raaka, jossa ei ole vivahteita.
Elementit: 11 mm

Taajuusalue: 20 Hz-20 kHz

Impedanssi: 16 ohm

Herkkyys: 107 dB @ 1kHz

Paino: Ei ilmoitettu

Hinta: 80 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Vain Sound on ruotsalainen perheyrityksen rohkea yritys tunkeutua varsin kyllästetyille kuulokemarkkinoille. Lupauksena on toimittaa kaunis design ja sitä vastaavat ominaisuudet samassa paketissa. No2-kuulokkeet ovat fiksut ja tuntuvat metallisina laadukkailta. Hyvänäköinen kangaspäällysteinen johto kestää nykimistä eikä sotkeudu. Kuljetuskotelo on kuin korurasia, johon mahtuu kolmet mukana tulevat ekstra-silikonityynyt.

Kuulokkeiden erikoisuus on niiden magneettikiinnityksessä, jonka avulla ne saa vaikka kaulaan roikkumaan, kun päät napsauttaa yhteen – erittäin kätevää! Vasemmassa johdossa sijaitseva kauko-ohjain on täydellisellä korkeudella puheluita varten. Kauko-ohjaimessa on yksi ainoa nappi, joka vastaa puheluun, aloittaa tai pausettaa musiikin sekä toimii kaikkien puhelinbrändien kanssa. Ikävä kyllä äänenvoimakkuuden säätö puuttuu, mikä tuntuu oudolta muuten näin hyvin mietityissä kuulokkeissa.

Vielä ikävämpää on se, ettei laatulupaus äänestä pidä paikkaansa. Basso on muhkea eikä jyrää liikaa, mikä itsessään on varmasti monelle riittävä suoritus. Muutoin soundi on terävä ja kulmikas. Äänenvoimakkuuden nosto aiheuttaa vain korostuneemman ongelman terävyydessä, vaikka muuten volyymi kestääkin häiriöttä. Ei ole väliä, soiko kuulokkeissa rock vai jazz – vähänkin keskittynyt kuulija huomaa kyllä, kun kappale ei kuulosta oikealta.

Johtopäätökset

Halusimme niin pitää näistä perheyrityksen valmistamista kuulokkeista – ja arvostamme pientä tekijää ainakin rohkeudesta haastaa alan jättiläiset. Design on hyvin onnistunut, kuulokkeet näyttävät hyvältä ja tuntuvat laadukkailta. Kuljetuskotelo on erinomainen ja näppärä magneettikiinnitys loistava lisä. Äänenlaatu ei kuitenkaan yllä samalle tasolle muiden ominaisuuksien kanssa. Vain Sound No2 on liian hienostumaton tämän hintaluokan muihin kuulokkeisiin verrattuna.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös