: Samsung Level In EO-IG900

Houkuttavat ja ylelliset

Samsungin kalleimmat kuulokkeet nostavat odotukset korkealle mutta eivät itse aivan yllä niihin.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Kokonaiset seitsemät tyynyt ja kätevä kantopussukka kuuluvat hintaan. Tavallisella äänenvoimakkuudella soundi on erinomainen.
Kauko-ohjain toimii täydellisesti vain Android-puhelimilla. Tuntuma ei ole niin ylellinen kuin hinta antaisi odottaa. Johto ei kestä erityisen hyvin rasitusta.
Elementit: 10 mm

Taajuusalue: Ei tiedossa

Impedanssi: 8 ohm

Herkkyys: Ei tiedossa

Paino: 15,7 g

Hinta: 130 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Level-sarja on Samsungin panostus laadukkaampien audio-tuotteiden joukkoon. Suhteellisen kovasta hinnastaan huolimatta Level In tuntuu melko muoviselta. Rakenne on eittämättä hyvä mutta vaikutelma ei ole niin ylellinen kuin olisi odottanut. Johto on sotkeutumaton mutta ei kestä nykimistä, joten niiden kanssa kannattaa olla varovainen. Pakkauksessa tulee ennätysmäärä erilaisia tyynyjä: neljät silikoniset ja kolmet vaahtomuoviset, lisäksi mukana on kuljetuskotelo.

Kauko-ohjain on sijoitettu melko ylös johtoon, eli mikrofoni on hyvällä korkeudella puheluita ajatellen. Kaukosäädin tuntuu laadukkaalta mutta nappeja on vaikea löytää näppituntumalta ja kaikki toiminnot pelaavat vain Android-puhelinta käytettäessä – mikä ei yllätä, kun ottaa huomioon Samsungin. Korvakuulokkeet ovat melko isot mutta mukavat kunhan löytää itselleen sopivimman tyynyvaihtoehdon. Väreinä on musta ja valkoinen.

Kuulokkeiden koko johtuu siitä, että niissä on hifi-kuulokkeista tuttu 3-tierakenne. Kohtuullisella äänenvoimakkuudella kuunneltuna koko rekisteri soi kauniisti. Jos volyymiä laskee, diskantti latistuu, ja jos nostaa kovalle, tulee ääneen häiriötä. Olemme eri mieltä Samsungin kanssa siitä, että soundi olisi neutraali. Sekä diskantti että basso on nostettu esiin ennemminkin miellyttävän kuin neutraalin äänen luomiseksi.

Johtopäätökset

Paperilla Samsung vaikuttaa menneen ihan oikeaan suuntaan Level-kuulokkeidensa kanssa. Todellisuudessa ne eivät ole tarpeeksi hienot tähän hintaluokkaan. Hivenen hunajaisesta äänestään huolimatta soundi on erittäin hyvä kohtuullisella äänenvoimakkuudella soitettuna. Monet tyynyvaihtoehdot tekevät kuulokkeista varmastikin jokaisen korvaan sopivat. Level In -kuulokkeet voivat toimia joillekin, mutta niissä on liikaa rajoitteita voidaksemme suositella niitä.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös