: JBL Synchros S100A

Lujasti bassoa

Paljon lisätarvikkeita tarjoavat JBL:n kuulokkeet sopivat vahvan bassonsa ansiosta raskaalle musiikille.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Erittäin voimakas basso sellaista kaipaaville. Paljon korvatyynyjä, myös vaahtomuovisia. Kestävän oloinen laatu ja sotkeutumaton johto.
Ei sovellu kaikenlaisen musiikin kuunteluun, ja äänestä puuttuu hienostuneisuutta. Muovisen oloinen kaukosäädin ei tunnu kuuluvan joukkoon.
Elementit: 9 mm

Taajuusalue: 10 Hz-22 kHz

Impedanssi: Ei ilmoitettu

Herkkyys: 106 dB

Paino: Ei ilmoitettu

Hinta: 60 €

Maahantuoja: www.one-pro.fi

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Synchros on testin halvimpia kuulokkeita, mutta se ei näy laadussa. Alumiinirungossa on metallisia yksityiskohtia, jotka viimeistelevät tyylikkään ulkonäön. Litteä johto on sotkeutumaton ja molempien päiden liitosten pitäisi kestää nykimistä, jolloin käyttöiän pitäisi olla keskimääräistä parempi. Mukana tulee käytännöllinen kantokotelo, kolmet silikonityynyt sekä Comply-vaahtomuovityynyt, jotka tarjoavat tiiviimmän istuvuuden. Värivaihtoehtoina ovat musta ja valkoinen.

Kaukosäädintä on A-mallia Androidille ja I-mallia iPhonelle. Se tuntuu muita osia halvemmalta ja muovisemmalta. Mikrofoni tulee hyvälle korkeudelle leuan alle. Kuulokkeista on saatavilla myös halvempi versio ilman kaukosäädintä, S100. Keveytensä ja tyynyvalikoimansa ansiosta kuulokkeet tuntuvat mukavilta pitkässäkin kuuntelussa.

Basso on vaikuttavan voimakas etenkin vaahtomuovityynyjä käyttäessä. Niinpä kuulokkeet toimivat hyvin elektronisen tanssimusiikin ja hiphopin kanssa antaen niihin tarvittavan bassoväännön. Monissa muissa musiikkigenreissä basso voi olla vähän liikaakin ellei vaihda tyynyjä ja säädä taajuuskorjainta. Valitettavasti muista rekistereistä bassoa lukuun ottamatta puutuu avoimuutta ja kirkkautta, joita monivivahteisempi musiikki vaatisi.

Johtopäätökset

Jos bassonjytke on sinun juttusi, Syncros voi olla oiva valinta. Kuulokkeet ovat tyylikkäät ja hyvälaatuiset, ja johto on sotkeutumaton. Pidimme pienestä kuljetuskotelosta ja siitä, että tyynyvaihtoehtoja on silikonisista vaahtomuovisiin. Kauko-ohjain on muuhun verrattuna kumman muovisen ja halvan oloinen. Jos on vivahteikkaan musiikin ystävä, Synchros ei ehkä ole paras valinta, sillä voimakas basso jyrää hienovaraiset vivahteet ja synnyttää soundiin suljettuutta.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös