: Bose Soundtrue In-Ear

Mukavat ja istuvat

Bosen basso on yllättävän tymäkkä, vaikka kuulokkeet eivät menekään korvan sisälle.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Fiksut ja mukavan tuntuiset kuulokkeet, jotka istuvat hyvin paikoillaan. Erinomainen laatu ja hyvin tehty kauko-ohjain.
Designista johtuen ääni vuotaa, mikä heikentää bassoa. Ei sovi kaikille musiikkityyleille tai krantuille kuuntelijoille.
Elementit: Ei tiedossa

Taajuusalue: Ei tiedossa

Impedanssi: Ei tiedossa

Herkkyys: Ei tiedossa

Paino: 18,5 g

Hinta: 130 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Soundtrue erottautuu kilpailijoistaan designinsa puolesta. Korvan sisään ei mene tyynyä, vaan kuuloke pysyy paikoillaan silikonisiiven avulla. Tässä hintaluokassa on syytä odottaa erittäin hyvää äänenlaatua, ja laatu vastaa odotuksia. Vaikka kuulokkeet ovat muovia, tuntuvat ne silti kestäviltä. Pakkaukseen kuuluu kahdet lisätyynyt ja kiva kotelo, jossa tosin saisi olla johtokela tai muu kätevä keräin sisäpuolella. Kuulokkeita saa kolmessa värissä iPhonelle.

Muista kuulokkeista poiketen Soundtruen silikonisiivet on helppo asettaa paikoilleen, sillä ne ovat pehmeät ja taipuisat. Siksi ne ovat myös mukavast ja lähes huomaamattomat, mutta pysyvät erittäin hyvin paikoillaan. Nämä kuulokkeet ovatkin loistovalinta heille, jotka eivät pidä korvan sisään työnnettävistä kuulokkeista. Kauko-ohjain on juuri leuan alla, ja siinä on hyvin selkeät napit. Kuulokkeita saa sekä Androidille että iPhonelle sopivina versiona sekä ilman kaukosäädintä, jolloin hintakin on halvempi.

Kun kuuloke ei tule tiiviisti korvaa vasten, vuotaa basso helposti ulkopuolelle. Asialle ei oikein mahda mitään, Soundtruen basso onnistuu silti olemaan yllättävän jykevä, vaikkakaan ei erityisen voimakas. Kuten Bosella usein, tässäkään soundi ei ole neutraali, vaan myös diskantti erottuu korosteisena. Monet pitävät hunajaisemmasta soundista, ja vivahteikkaamman ja moniulotteisemman musiikin kohdalla ääni puuroutuu ja akustiset instrumentit kuulostavat toisinaan epäluonnollisilta.

Johtopäätökset

Jos ei pidä korvien sisään työnnettävistä kuulokkeista, ovat Bosen Soundtrue-kuulokkeet nappivalinta. Kuulokkeet paikoillaan pitävät siivet ovat erittäin mukavat ja helppo saada paikoilleen. Ulkonäköä ei tarvitse hävetä ja laatukin on kohdillaan. Kauko-ohjain on hyvä. Bosen erikoinen soundi ei välttämättä sovi kaikkien makuun ja kaikille musiikkityyleille. Diskantti ylikorostuu, ja soundi on keinotekoinen akustisen ja hienovaraisen musiikin kanssa. Kokeile ennen kuin ostat!

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös