: Supra Nero

Edullista laatua

Supra on päivittänyt edellisen testivoittajansa vaikuttavaan hintaluokkaan.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvä äänenlaatu ja miellyttävä soundi. Laadukkaasti tehty. Kauko-ohjain toimii useimpien puhelinten kanssa. Eniten korvatyynyvaihtoehtoja.
Voivat tuntua epämukavilta pidemmässä käytössä.
Elementit: 9,2 mm

Taajuusalue: 16 Hz-22 kHz

Impedanssi: 16 ohm

Herkkyys: 96 dB@1 kHz

Paino: Ei tiedossa

Hinta: 55 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Kaapelivalmistaja Supra aloitti kuulokkeiden valmistamisen toissavuonna. Nimesimmekin Supra Nitro -kuulokkeet vuoden parhaiksi in-ear-kuulokkeiksi. Nyt Supra tuo markkinoille edullisemman mallin Neron. Hinnastaan huolimatta kuppeihin on käytetty lentokoneteollisuudesta tuttua komposiittia ja johto on vahvistettu Kevlar-kuidulla. Materiaalit ovat siis erittäin kevyitä ja kestäviä. Mukana tulee peräti seitsemän tyynyä, joista osa on silikonisia ja osa memory foamia. Litteä ja kumipäällysteinen johto ei sotkeennu.

Useiden tyynyvaihtoehtojen ansiosta on helppo löytää itselleen mukavin malli, joka myös istuu tiiviisti. Kuulokkeet tuntuvat miellyttäviltä mutta olisivat istuneet ehkä vielä mukavammin, jos ne olisivat kallistetut. Kauko-ohjain on varustettu joka suuntaan toimivalla MEMS-mikrofonilla, joka tarjoaa hyvän äänen puheluita varten. Kuten edellisessä mallissakin, toimii myös Neron kauko-ohjain kaikkien kännykkätyyppien kanssa. Napit ovat tarpeeksi suuret, jotta niiltä ei lipsu helposti kun vastaa puheluun tai laittaa musiikin pauselle.

Supran mukaan pyrkimyksenä on ollut luoda edelliseen malliin verrattuna entistäkin tasapainoisempi ja täyttävämpi soundi. Siinä on kyllä onnistuttu. Diskantti on kirkas mutta ei terävä ja basso erottuu hyvin olematta hallitseva. Basso ei ehkä ole yhtä vaikuttava kuin joissain muissa testin kuulokkeissa, mutta toimii hyvin eri musiikkityyleissä ilman, että kuuntelu käy puuduttavaksi. Sonyn kuulokkeissa on avoimempi soundi ja Nitrossa läsnä olevampi, mutta hinnan muistaen voimme unohtaa nuo puutteet.

Kuva: Valmistaja

 

Johtopäätökset

Supra onnistuu jälleen. Edellinen malli, Supra Nitro valittiin vuoden parhaaksi, ja uusi Supra Nero on hinta-laatusuhteeltaan eittämättä paras. Laadusta on onnistuttu pitämään kiinni, lisävarustelu on runsasta ja materiaalit eksoottiset. Nero-kuulokkeet toimivat useimpien musiikkityylien ja makujen kanssa erinomaisesti. Soundi on hyvä olematta ylitsepursuva, mikä tekee näistä kuulokkeista mukavat käyttää joka päivä, koko päivän.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös