: Sony MDR-EX650AP

Ylellinen ja hyvän kuuloinen

Sonyn kuulokkeet ovat ilo niin silmälle kuin korvalle.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Laadukas ja ylellinen tuntuma. Erinomainen äänenlaatu, joka ei tippakaan tylsä. Ohjelmoitava kauko-ohjaus Android-laitteille.
Kauko-ohjaus toimii rajoitetusti iPhonen kanssa. Suositushinta on liian kallis.
Elementit: 12 mm

Taajuusalue: 5 Hz-28 kHz

Impedanssi: 32 ohm

Herkkyys: 105 dB/mW

Paino: 9 g

Hinta: 65 e

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Kun on kokeillut Sonyn kuulokkeita, tuntuu että ne on pakko saada, vaikka hinta onkin vähän liian kallis. Laatu ja ylellisyys ovat huippuluokkaa messinkisine yksityiskohtineen. Sotkeutumaton johto on liitetty kuulokkeisiin vakaasti. Mukana tulee neljä värikoodattua tyynyä, näppärä johtokela ja testin paras kuljetuspussi.

Korvanappeja on kallistettu miellyttävän istuvuuden takaamiseksi, ja vaikka ne ovat hiukan muita painavammat, ei käyttö tunnu epämukavalta. Kauko-ohjaimessa on vain yksi nappi. Android-sovelluksella napin toiminnot voi määrittää itse. iPhonen kanssa käyttö ei ole yhtä joustavaa, vaikka ääniohjauksen saa siihen päälle pitkään painamalla. Olisimme kaivanneet kauko-ohjaimeen myös äänenvoimakkuuden säätöä.

Eniten Sonyn kuulokkeet erottuvat edukseen kuitenkin äänenlaatunsa puolesta. Akustinen musiikki tuntuu herkullisen läsnä olevalta, ilmavalta ja vivahteikkaalta. Rytmisempi musiikki paljastaa bassosoundin voiman, joka pysyy kuitenkin hallinnassa. Bassovoittoinen elektroninen musiikki kuulostaa myös yhtä hyvältä eikä basso pääse hallitsemaan soundia liikaa. Olimme vaikuttuneet siitä, ettei ääni tuntunut muuttuvan suljetuksi, vaikka volyymiä lisäsikin.

Johtopäätökset

Sony MDR-EX650AP -kuulokkeista huomaa laadun heti kättelyssä. Messinkiset kupit tuovat vakautta, joka toimii erinomaisen äänenlaadun perustana. Musiikkityylistä riippumatta kuuntelu nostatti autuaan hymyn kasvoillemme. Jopa lisävarusteet ovat hyvin mietittyjä ja ohjelmoitava kauko-ohjaus ainoa laatuaan tässä testissä. Ainoa puute on äänenvoimakkuuden säädön puuttuminen. Kuulokkeet ovat myös tähän testiin hieman liian tyyriit, mikä pudottaa kokonaisarvosanaa.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Sonos Arc

Sonos kurottaa uusiin korkeuksiin

Vihdoin Sonos on tuonut markkinoille ison soundbarin: Arc tukee Atmos-ääntä ja osaa muutaman muunkin näppärän tempun.

Vieritä ylös