: Denon AH-C50MA

Neutraali ja yksinkertainen

Denon toimii hyvin vaikka olisi voinut panostaa enemmän äänenlaatuun.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Tyylikäs design ja laadukas vaikutelma. Mukana tulee erikokoisia tyynyjä. Poikkeuksellisen hyvä, neutraali soundi hintaluokassaan.
Johto saattaa sotkeutua helposti eikä mukana tule koteloa tai säilytyspussia. Kaukosäätimessä rajoitetut ominaisuudet. Diskantissa kuuluu terävyyttä.
Elementit: 9 mm

Taajuusalue: 20 Hz- 23 kHz

Impedanssi: 16 ohm

Herkkyys: 103 dB/mW

Paino: 4 g

Hinta: 38 e

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

AH-C50MA kuuluu Denonin Music Maniac -sarjaan, jota kuvaillaan akustisen puhtaaksi kuulokemallistoksi mobiilikäyttöön. Muotoilu on yksinkertaista ja metallikuvut antavat tyylikkään viimeistelyn. Laatu vaikuttaa hyvältä ja johdot tuntuvat pysyvän hyvin kiinni. Johdot eivät ole sotkeutumatonta mallia mutta näyttävät pysyvän selvillä vesillä silti. Kuulokkeiden mukana tulee kolmet silikonityynyt, jotka ovat erikokoisia ja -muotoisia, sekä tietyille malleille käyvä kännykkäadapteri, mutta ei kuljetuskoteloa.

Sopivan tyynyn valinta voi viedä hieman aikaa, mutta kun korvanapit saa istumaan hyvin, tuntuvat ne oikein mukavilta ja kevyiltä. Kauko-ohjaus löytyy vasemmasta kuulokejohdosta ja mikrofoni on juuri oikein sijoitettu, jotta ääni kuuluu mahdollisimman selkeästi. Säätimessä on vain yksi nappi, josta musiikin saa aloitettua tai pysäytettyä sekä puheluun vastattua. Kappaleita ei siis voi vaihtaa kaukosäätimestä, mutta ainakin se toimii näin sujuvasti kaikenlaisten kännyköiden kanssa.

Kuten Denonilla yleensäkin, on näissä kuulokkeissa mukavan neutraali soundi. Se miellyttänee asianharrastajia, mutta bassosta pitävälle ääni voi olla tylsä. Jos kuulokkeet istuvat huonosti, katoaa se vähäinenkin basso helposti taivaan tuuliin. Diskantit puolestaan saattavat tuntua korostuneilta ja teräviltä tiettyjen musiikkityylien kohdalla. Äänen tasapainoa voi säätää Denonin Audio-applikaatiolla, mutta silloin musiikki pitää soittaa sovelluksen kautta, eli siitä ei ole hyötyä, jos kuuntelee musiikkia striimattuna.

Kuva: Valmistaja

 

Johtopäätökset

Denonin halvimmatkin kuulokkeet pyrkivät vastaamaan valmistajansa arvoja. AH-C50MA näyttää hyvältä ja tuntuu hintaansa arvokkaammalta. Soundi on tässä hintaluokassa poikkeuksellisen tasapainoinen ja neutraali. Pieni panostus kalliimpiin kuulokkeisiin voisi kuitenkin kannattaa, sillä äänenlaadussa olisi parantamisen varaakin ja esimerkiksi symbaalit tuppaavat kuulostamaan teräviltä. Kaukosäädin on maailman yksinkertaisin (toisaalta se on ainakin helppokäyttöinen!) eikä johto ole sotkeentumatonta mallia. Täytyy silti sanoa, että Denon AH-C50MA tarjoaa enemmän vastinetta rahoille kuin tähän hintaan voisi odottaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös