: B&O BEOPLAY H3 ANC

Ylellinen konservatiivi

Muotoilultaan ja käytettävyydeltään simppelit kuulokkeet, joissa on hyvä äänenlaatu ja kohtuullinen vastamelu.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen akunkesto, toimivat myös ilman akkua. Helppokäyttöiset kuulokkeet. Tasapainoinen soundi.
Kauko-ohjain suunniteltu iOS-laitteille. Vastamelu ei vaimenna yhtä hyvin kuin joillain muilla testatuista.
Elementti: 10,8 mm

Taajuusalue: 20 Hz–16 kHz

Liitännät: 3,5 mm

Mikrofoni: On

Akunkesto: 20 tuntia

Paino: 40 g

Hinta: 250 €

Maahantuoja: http://stores.bang-olufsen.com/finland/bang-olufsen-helsinki/

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Odotetusti Bang & Olufsenin nappikuulokkeet ovat malliesimerkki puhtaan linjakkaasta muotoilusta. Jokainen kulma on mietitty, mitään turhaa ei ole ja kaikki tarvittava on paikoillaan. Elektroniikka ja akku on sijoitettu pyöreään koteloon lähelle kuulokeliitäntää, joten ne saa taiteltua puhelimen ympärille taskuun. Johto on luotettavan oloinen ja napit ovat tukevaa metallia.

Paperilla kuulokkeet vaikuttavat painavilta mutta ne eivät tunnu siltä korivssa. Koska elektroniikkaa ei ole sijoitettu johtoon eikä sen paino pääse näin vetämään johtoa alaspäin, istuvat napit tukevasti korvissa. Silikonityynyjä tulee neljää kokoa ja lisäksi Comply-vaahtomuovityynyt, jos kaipaa todella tiivistä eristystä. Kauko-ohjain tekee vaikka mitä, joten täytyy opetella huolella, kuinka monta painallusta tekee mitäkin. Android-laitteilla kaukosäätimen kaikki toiminnot eivät ole käytössä.

Kuten useimmat testilaitteiden akuista, myös B&O:n akku ladtaan tavallisella mikro-USB-laturilla. Akunkesto on erinomainen, joten sen loppumisesta kesken lennon ei tarvitse huolehtia. Ja jos niin pääseekin käymään, kuuntelua voi jatkaa ilman vastamelutoimintoa. Mukana tulee myös lentokoneadapteri, joten kuulokkeet saa kiinni koneen viihdejärjestelmään. Suojaksi tulee kaunis pussukka, mutta kova kotelo olisi sopinut paremmin B&O:n tyyliin.

Bang & Olufsen uskoo, että vastamelu ei saa vaikuttaa musiikin laatuun. H3 onkin tasapainoinen musiikiin, vastamelun ja hiljaisuuden suhteen. Täytyy todella höristää korviaan huomatakseen jotakin eroa musiikissa, kun panee vastamelun päälle. Vastamelu ei vaimenna taustahälyä yhtä hyvin kuin monet muut testin laitteet. Äänenlaatu on hyvä ja tasapainoinen, mutta basso erottuu kuitenkin riittävästi oikeissa kohdissa. Joidenkin korviin soundi on voi kuulostaa hieman pidättyväiseltä.

Johtopäätökset

Nämä kuulokkeet ovat loistavat sellaiselle, joka ei halua käyttää monimutkaisia laitteita. Vilkkuvia valoja ja kymmeniä toimintoja ei näissä kuulokkeissa ole. Musiikin kuuntelu onnistuu miellyttävästi, ja silloin tällöin vastamelua tarvitseva saa sen käyttöönsä. Design on koruton ja hienostunut, ja käyttö on helppoa. H3 ANC kuulostaa ennen kaikkea hyvältä. Vastamelu riittää arkikäyttöön mutta ei auta, jos haluaa nukkua lentokoneessa moottoriäänten häiritsemättä.

mainos
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

JBL Bar 9.1

Iskevää 3D-ääntä

JBL:n ensimmäinen Atmos-soundbar Bar 9.1 on varustettu langattomilla takakaiuttimilla. Tehoja piisaa!

Vieritä ylös