: AUDIO-TECHNICA ATH-ANC40BT

Tasapainoinen mutta mielipiteitä jakava

Jos vain ulkonäkö miellyttää ja hakusessa on neutraali soundi, voi Audio-Technica olla oikea valinta.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Voidaan käyttää johdon kanssa lennolla. Neutraali soundi. Loistava äänenlaatu vastamelulla.
Kömpelöt, vievät tilaa. Käyttö hieman hankalaa. Heikko basso.
Elementti: 13,5 mm

Taajuusalue: 20 Hz-24 kHz

Liitännät: 3,5 mm, Bluetooth 3.0

Mikrofoni: On

Akunkesto: 8-13 tuntia

Paino: 25 g

Hinta: 160 €

 

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Audio-Technica on sijoittanut toiseen korvanappiin akun ja toiseen kaiken elektroniikan ja ohjaimet. Niinpä kuulokkeet eivät ole järin sirot, vaan näyttävät hi-techiltä niin hyvässä kuin pahassa. Kuulokkeet tuntuvat hyvin tehdyiltä ja varret sileiltä. Napit ovat hieman liian muoviset hintaansa nähden, samoin erittäin ohut johto tuntuu huolestuttavalta.

Kaari tuntuu kevyeltä ja lähes huomaamattomalta. Liukumattomaksi käsiteltynä se istuu hyvin vaikka liikkuisikin. Silikonityynyjä tulee neljää kokoa, joten useimmille varmasti löytyy sopivat. Vaikka kuulokenapit ovat melko suuret, ne eivät tunnu painavilta, joten ne pysyvät mukavasti paikoillaan. Käyttö tuntuu hankalalta, sillä napit tulevat leuan alle, jolloin ei aina voi tietää, millä napilla sormi kulloinkin on.

Akku ladataan tavallisella mikro-USB-laturilla, jonka liitäntä löytyy pienen luukun takaa. Akku kestää hyvin ja sen loppuessa kuuntelua voi jatkaa 3,5 mm:n johdolla. Kyseessä on kuitenkin erikoisjohto, joka käyttää samaa sisääntuloa kuin laturikin. Johto on iloksi lentomatkoilla, koska sen saa kiinni viihdejärjestelmään, lentokoneadapteri tulee mukana. Kuulokkeiden mukana tulee kuljetuspussukka, mutta rakenteensa johdosta ne vievät suhteellisen paljon tilaa.

Vastamelu poistaa hyvin häräitsevää huminaa. Kerrankin se tuntuu toimivan musiikin häriintymättä. Bluetooth-yhteydelläkin musiikki kuulostaa tavallista paremmalta, kiitos AAC:n (Apple-laitteille) ja aptX:n (Androidille). Soundia voisi kuvata neutraaliksi, mikä on joidenkin mieleen, toiset voivat kokea basson turhan niukaksi. Ainoa varsinainen ongelma on diskanttiäänten liiallinen terävyys, mikä kuuluu varsinkin laulussa s-äänteiden kohdalla.

Johtopäätökset

Audio-Technican sopivuus itselle on arpapeliä. Toisaalta panta on melko kömpelö ja kuulokkeet vievät tilaa laukusta. Toisaalta ne istuvat mukavasti ja panta tukee nappeja niin, että ne pysyvät tukevasti paikoillaan. Toisaalta mikään taajuus ei eristyisesti korostu soundissa, toisaalta basso voi tuntua pliisulta. Vastamelussa ei ole valittamista, ja johdon käyttö lentomatkoilla onnistuu kätevästi.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös