: Skullcandy Hesh 3.0 Wireless

Mukavuus ja mieletön akunkesto samassa paketissa

Skullcandy on parannellut Hesh Wireless -kuulokkeitaan lähes kaikilla osa-alueilla – mutta äänenlaatu sakkaa.

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen akunkesto. Suurten kuppien ansiosta kuulokkeet istuvat mukavasti. Täysin kokoontaittuvat.
Suuret verrattuna muihin testilaitteisiin. Keskinkertainen äänenlaatu.
Tyyppi: Over-ear

Liitännät: BT 4.1, johto

Mikrofoni: On

Paino: 200 g

Akunkesto: 22 tuntia

Verkkosivusto: skullcandy.eu

Hinta: 130 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Hesh 3.0 Wireless on nimensä mukaisesti uusin päivitys Skullcandyn hieman kalliimpiin langattomiin kuulokkeisiin. Muoto on muuttunut ovaalimmaksi, ulkonäkö vähemmän rajuksi, akunkesto paremmaksi ja malli helpommin mukana kuljetettavaksi. Nämä ovat testin ainoat kuulokkeet, jota taittuvat aivan kokonaan kasaan, mikä onkin tarpeen, sillä nämä ovat myös testin suurimmat.

Syy suureen kokoon on kuppityyppi, joka tulee korvien ympärille eikä päälle, ainakin jos korvat sattuvat olemaan keskivertoa kokoa. Kuulokkeet ovat silti tiukat ja hiostavat korvia. Harvat napit löytyvät helposti sormella ja toimivat hyvin. Akunkesto on erinomainen ja lataus käy nopeasti: 10 minuuttia neljän tunnin kuunteluun.

Suurten kuppien ansiosta kaiutinelementeillä on enemmän tilaa. Basso menee syvälle ja toimii hyvin elektronisen musiikin kanssa. Toisaalta basso on epäselvä ja puuroutuu helposti, diskantti taas alkaa soida terävästi jos volyymiä yrittää kääntää liian kovalle. Kokonaisuudessaan soundi on melko epävivahteikas ja läpitunkeva, mikä tekee kuulokkeista sopivammat liikenteeseen kuin kotona rauhassa kuunteluun.

Johtopäätökset

Mikäli omistat aiemman mallin mutta jotkut yksityiskohdat ovat jääneet vaivaamaan, voi päivitys Hesh 3.0 Wireless -kuulokkeisiin olla paikallaan. Muotoilu on parempaa, ulkonäkö ei ole enää niin raju ja akku kestää paremmin. Ne myös taittuvat kokonaan kasaan. Ne ovat kuitenkin myös testin suurimmat, tosin myös mukavimmat. Soundi ei yllä suosittelemiemme kuulokkeiden tasolle.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Monen toivelistalta löytyvät pelaamiseen sopivat kuulokkeet – älä osta mitä sattuu, vaan tutustu ensin 12 testaamaamme malliin!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös