: Plantronics Backbeat 500

Kätevät ja mukavat

Plantronics on keskittynyt sopivassa suhteessa sekä ääneen että helppokäyttöisyyteen.

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvä akunkesto. Valinnanvaraa ulkonäön suhteen. Yllättävän hyvä äänenlaatu.
Hiukka liikaa muovia. Korvat hiostuvat ajan myötä.
Tyyppi: On-ear

Liitännät: BT 4.1, johto

Mikrofoni: On

Paino: 155 g

Akunkesto: 18 tuntia

Verkkosivusto: plantronics.com

Hinta: 90 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Backbeat 500 -kuulokkeet antavat valinnanvaraa sen suhteen, haluaako niillä säväyttää vai sulautua joukkoon. Saatavilla on harmaa malli neonvärisillä yksityiskohdilla, valkoinen oransseilla yksityiskohdilla sekä tummanharmaa. Kupit ja panta ovat muovia, mutta hyvälaatuista sellaista. Tärkeät liikkuvat osat on kuitenkin tehty metallista, joten vaikka ne taittuvatkin kasaan ne tuntuvat kestäviltä. Mukana tulee myös kätevä kantopussi, joka kuulokkeita naarmuilta ja lialta.

Panta on pehmustettu ruhtinaallisesti ja tyynyt memory foamilla. Täyte ei ole paksumpaa kuin muilla mutta näyttää paremmalta. Kuten yleensäkin, korvat saattavat tyynyjen alla kuumeta ajan myötä. Napit on sijoitettu fiksusti ja soittoa ohjaavat napit löytyvät toisesta kupista erikseen. Akunkesto on hyvä ja sen voi tarkistaa sovelluksesta, joka auttaa myös etsimään kadonneet kuulokkeet.

Kokonaisuudessaan Backbeat 500 -kuulokkeiden soundi on miellyttävä joskaan ei täysin neutraali kohdeyleisöään ajatellen. Soundia on ruuvattu lämpimämpään ja eläväisempään suuntaan. Basso on reipas ja menee syvälle mutta ei dominoi. Volyymi kestää nostamista ilman häiriötä. Niinpä useimmat musiikkityylit kuulostavat hyvältä, mikä on erinomainen arvio tässä hintaluokassa.

Johtopäätökset

Plantronics on onnistunut Backbeat 500 -mallillaan. Ulkonäkö on ehkä hiukan muovinen mutta laadukkaan tuntuinen ja rakenne kestää taittelun kuljetusta varten. Pitipä sitten hillityistä tai räiskyvistä väreistä, sopiva tyyli on tarjolla. Käyttö on helppoa, akunkesto pitkä ja sovellus auttaa löytämään hukatut kuulokkeet. Soundi on hyvä ja kallistuu lämpimän puolelle, mikä miellyttää useimpia.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Jabran suurin täysin langaton kuulokemalli ei ole järin suuri. Silti se on täynnä hienoja ominaisuuksia!
Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös