: Philips SHB9250

Kivat mutta väsyttävät

Philipsin kuulokkeet vaikuttavat teoriassa hyviltä mutta tuntuvat käytännössä puuduttavilta.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

NFC-tuki helppoon yhdistämiseen löytyy. Hillitty design. Taittuvat kasaan.
Hankalat kosketusohjaimet. Soundi alkaa väsyttää ajan myötä.
Tyyppi: On-ear

Liitännät: BT 4.0, johto

Mikrofoni: On

Paino: 155 g

Akunkesto: 16 tuntia

Verkkosivusto: philips.fi

Hinta: 90 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Philipsin kuulokkeet näyttävät hyvältä hillityn muotoilunsa ja tyylikkäiden metallisten yksityiskohtiensa ansiosta – isoja logoja ei näy. Panta on joustavaa metallia, jonka pitäisi kestää vähän rajumpaakin käsittelyä. Kupit on kiinnitetty muoviliitoksilla, mutta ne vaikuttavat tukevilta. Heikko kohta näyttäisi olevan liitoskohta, josta kupit taitetaan litteiksi. Kuulokkeiden yhdistäminen kännykkään sujuu äärettömän kätevästi NFC-yhteydellä.

Käyttö ei ole yhtä kätevää. Napit ovat pienet ja upotetut, joten niiden löytäminen näppituntumalla on hankalaa. Soiton ohjaus ja lisäominaisuudet saa käyttöön toisen kupin kosketuspaneelista, josta helposti valitsee väärän toiminnon. Tyynyt on pehmustettu melko hyvin, mutta ne painavat korvia aika lailla, Niinpä ajan myötä korvat kuumenevat ja kuulokkeet alkavat tuntua epämiellyttäviltä.

Kuulokkeissa on laaja taajuusalue syvistä bassoista korkeisiin diskanteihin. Basso ei kuitenkaan soi erityisen tarkasti, mikä alkaa väsyttää pidemmän päälle rytmimusiikkia kuunnellessa. Soundi toimii live-musiikin kanssa melko hyvin, mutta heti kun useita instrumentteja on äänessä samanaikaisesti, niitä on vaikeaa erottaa toisistaan. Vivahteet ja selkeys puuttuvat, joten musiikki kuulostaa enemmänkin taustaääneltä.

Johtopäätökset

Ensivaikutelma Philips SHB9250 -kuulokkeista on hyvä. Kuulokkeet ovat kohtalaisen pienet ja taittuvat kasaan. Ulkonäkö on hillitty ja tyylikäs. Yhdistäminen sujuu NFC:n kautta. Kosketusohjaimet eivät kuitenkaan toimi luottavasti. Kuulokkeet tuntuvat kiristävän ja jankkaava basso alkaa puuduttaa pidemmän päälle.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös