: Philips SHB9250

Kivat mutta väsyttävät

Philipsin kuulokkeet vaikuttavat teoriassa hyviltä mutta tuntuvat käytännössä puuduttavilta.

Ääni & Kuva kiteyttää

NFC-tuki helppoon yhdistämiseen löytyy. Hillitty design. Taittuvat kasaan.
Hankalat kosketusohjaimet. Soundi alkaa väsyttää ajan myötä.
Tyyppi: On-ear

Liitännät: BT 4.0, johto

Mikrofoni: On

Paino: 155 g

Akunkesto: 16 tuntia

Verkkosivusto: philips.fi

Hinta: 90 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Philipsin kuulokkeet näyttävät hyvältä hillityn muotoilunsa ja tyylikkäiden metallisten yksityiskohtiensa ansiosta – isoja logoja ei näy. Panta on joustavaa metallia, jonka pitäisi kestää vähän rajumpaakin käsittelyä. Kupit on kiinnitetty muoviliitoksilla, mutta ne vaikuttavat tukevilta. Heikko kohta näyttäisi olevan liitoskohta, josta kupit taitetaan litteiksi. Kuulokkeiden yhdistäminen kännykkään sujuu äärettömän kätevästi NFC-yhteydellä.

Käyttö ei ole yhtä kätevää. Napit ovat pienet ja upotetut, joten niiden löytäminen näppituntumalla on hankalaa. Soiton ohjaus ja lisäominaisuudet saa käyttöön toisen kupin kosketuspaneelista, josta helposti valitsee väärän toiminnon. Tyynyt on pehmustettu melko hyvin, mutta ne painavat korvia aika lailla, Niinpä ajan myötä korvat kuumenevat ja kuulokkeet alkavat tuntua epämiellyttäviltä.

Kuulokkeissa on laaja taajuusalue syvistä bassoista korkeisiin diskanteihin. Basso ei kuitenkaan soi erityisen tarkasti, mikä alkaa väsyttää pidemmän päälle rytmimusiikkia kuunnellessa. Soundi toimii live-musiikin kanssa melko hyvin, mutta heti kun useita instrumentteja on äänessä samanaikaisesti, niitä on vaikeaa erottaa toisistaan. Vivahteet ja selkeys puuttuvat, joten musiikki kuulostaa enemmänkin taustaääneltä.

Johtopäätökset

Ensivaikutelma Philips SHB9250 -kuulokkeista on hyvä. Kuulokkeet ovat kohtalaisen pienet ja taittuvat kasaan. Ulkonäkö on hillitty ja tyylikäs. Yhdistäminen sujuu NFC:n kautta. Kosketusohjaimet eivät kuitenkaan toimi luottavasti. Kuulokkeet tuntuvat kiristävän ja jankkaava basso alkaa puuduttaa pidemmän päälle.

Kommentera

Vastaa

Lue myös

Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Sony A85 on läpeensä erinomainen OLED-televisio, jonka kaunis kuvanlaatu ja selkeä ääni ihastuttavat.
Samsung HW-Q950T on valmistajansa uusin huippumalli, ja ansaitusti – tässä soundbarissa riittää ruutia!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös