: Jabra Move Wireless

Luotettavat ja mukaansatempaava

Nättien ja tukevien kuulokkeiden soundi puhuttelee suurta yleisöä.

Ääni & Kuva kiteyttää

Kestävä rakenne. Mukaansatempaava soundi. Hyvä bassontoisto.
Kohtalainen akunkesto. Tuntuma voi käydä ajan myötä epämukavaksi.
Tyyppi: On-ear

Liitännät: BT 4.0, johto

Mikrofoni: On

Paino: 150 g

Akunkesto: 8 tuntia

Verkkosivusto: emea.jabra.com

Hinta: 100 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Move Wireless tuntuu laatutuotteelta. Panta on luottamusta herättävää metallia ja antaa vaikutelman, että se kestää taivuttelua ongelmitta. Litteä johto vaikuttaa kestävältä ja hyvin kiinnitetyltä. Kuulokkeet eivät ikävä kyllä taitu kasaan, joten ne vievät jonkin verran tilaa. Mustana tai kulta-mustana kuulokkeet ovat hillityt, ja punaisena tai sinisenä ne herättävät enemmän huomiota.

Nahkapäällysteiset tyynyt ovat hygieeniset mutta voivat alkaa hiostaa. Tyynyt eivät ole erityisen paksulti pehmustetut, joten ne voivat alkaa painaa ajan myötä. Soittoa ohjaavat napit ovat helposti löydettävissä ja toimivat loogisesti. Akunkesto on testin lyhyimpiä, mutta kuuntelu sentään onnistuu johdon kanssa akun loputtuakin. Sovellus ja NFC-tuki olisivat olleet hyvä lisä.

Äänenlaadusta on sanottava heti kärkeen, että soundi ei ole neutraali, vaan Jabra on selvästi käynyt säätämässä taajuuksia – tosin tavalla, joka varmasti miellyttää useimpia ihmisiä. Basso sukeltaa syvälle ja erottuu silti hyvin, mutta ei ole hallitseva. Se saa popin ja rockin soimaan intensiivisesti. Toisaalta ääniprofiili sopii huonommin akustiseen musiikkiin ja saattaa kovatempoisissa kappaleissa kuulostaa hieman paineistetulta. Tässä hintaluokassa tulos ei ole huono.

Johtopäätökset

Hyvännäköisten kuulokkeiden etsijä ei tee pöllömpää valintaa päätyessään Jabra Move Wireless -malliin. Ne eivät taitu kasaan, mutta ovat niin hyvin rakennetut, että niiden luulisi kestävän laukussa hyvin. Käyttö sujuu loogisesti eikä tarpeettomia ominaisuuksia ole nostamassa hintaa. Hittimusiikki soi mukaansatempaavasti mutta hienovaraisempi tyyli ei toistu yhtä kauniisti. Ajan myötä kuulokkeet voivat alkaa tuntua epämukavilta ja akunkestokin on vain kohtalainen.

Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös