: Jensen Stadium BT

Hyvä ensiyritys

Jensenin ensimmäiset langattomat kuulokkeet ovat mukavat, mutta ääni käy rasittavaksi ajan kanssa.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Mukavat suurten kuppien ansiosta. Vähän mutta hyviä ominaisuuksia. Lämmin ja täyteläinen soundi.
Kömpelöt ja muoviset. Läpitunkeva diskantti alkaa väsyttää pitkään kuunnellessa.
Tyyppi: Over-ear

Elementti: 40 mm

Liitännät: BT 4.1, johto

Tuetut ääniformaatit: aptX

Mikrofoni: On

Paino: 300 g

Akunkesto: 22 h

Verkkosivusto: jensenscandinavia.com

Hinta: 150 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Norjalainen Jensen Scandinavia on aiemmin tunnettu edullisista langattomista kaiuttimistaan ja radioistaan. Vuosi takaperin he esittelivät myös edulliset Jensen Buddy Stadium -kuulokkeet. Nyt, kahden vuoden kehitystyön jälkeen, niistä on tehty myös langaton versio Jensen Stadium BT. Tavoitteena on ollut kaikille sopivan soundin luominen hintaan, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahoille. Katsotaan, onnistuiko!

Lukuun ottamatta johdon valinnaisuutta on Stadium BT ulkonäöltään kuin edeltävä malli. Over-ear-mallissa kupit tulevat korvien yli, joten ne ovat tietysti myös muita testikuulokkeita suuremmat. Senkin huomioiden ne tuntuvat todella suurilta, jotta niitä kehtaisi käyttää kaupungilla. Muovi napsahtelee huolestuttavan kuuloisesti, kun kuulokkeet taittaa kasaan, mikä herättää epäilyksiä kestävyyden suhteen. Mutta mukavat ne kyllä ovat.

Kuulokkeet asettuvat automaattisesti yhdistämistilaan, kun ne laittaa päälle, paitsi jos ne tunnistavat heti matkapuhelimen. Ääniopas kertoo aina mitä kulloinkin tapahtuu – ei ehkä uniikki ominaisuus, mutta silti hyvä. Nappeja on vähän mutta ne on aseteltu vähän liian tiiviisti. Yhdessä napissa on siten myös useampi toiminto, mutta toiminnot ovat loogiset ja n oppii nopeasti. Kuulokkeiden kanssa voi käyttää myös ääniohjausta, kuten Google Assistantia ja Apple Siriä.

Ensivaikutelma Stadium BT:n äänenlaadusta on lämmin ja helposti lähestyttävä. Basso on täyteläinen, mikä saa useimmat musiikkityylit soimaan mukaansatempaavasti. Kun kuuntelee pitkään, ja etenkin testikumppaneihin vertaillessa, alkaa huomata puutteita. Soundi ei ole yhtä hienostunut kuin Sonylla eikä yhtä luonnollinen kuin Jaysillä. Diskantti on melko hyökkäävä, ja se saa korvat väsymään pidempään kuunnellessa.

Kuva: Jensen

 

Johtopäätökset

Jensenin ensimmäinen yritys langallisten kuulokkeiden suhteen oli onnistunut ja tarjosi hyvää soundia rahoille. Langaton malli kohtaa enemmän kilpailua. Laatuvaikutelma on muita testimalleja heikompi, ja over-ear-malli toiminee paremmin kotioloissa kuin kaupungilla. Ne ovat liian suuret ja kömpelöt ulkokäyttöön. Ne kuitenkin toimivat hyvin ja niissä on fiksuja ominaisuuksia. Soundi on aluksi houkutteleva mutta puutteet alkavat näkyä ajan kanssa. Stadium BT ei ole huippu, mutta melko lähelle se pääsee.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös