: Jensen Stadium BT

Hyvä ensiyritys

Jensenin ensimmäiset langattomat kuulokkeet ovat mukavat, mutta ääni käy rasittavaksi ajan kanssa.

Ääni & Kuva kiteyttää

Mukavat suurten kuppien ansiosta. Vähän mutta hyviä ominaisuuksia. Lämmin ja täyteläinen soundi.
Kömpelöt ja muoviset. Läpitunkeva diskantti alkaa väsyttää pitkään kuunnellessa.
Tyyppi: Over-ear

Elementti: 40 mm

Liitännät: BT 4.1, johto

Tuetut ääniformaatit: aptX

Mikrofoni: On

Paino: 300 g

Akunkesto: 22 h

Verkkosivusto: jensenscandinavia.com

Hinta: 150 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Norjalainen Jensen Scandinavia on aiemmin tunnettu edullisista langattomista kaiuttimistaan ja radioistaan. Vuosi takaperin he esittelivät myös edulliset Jensen Buddy Stadium -kuulokkeet. Nyt, kahden vuoden kehitystyön jälkeen, niistä on tehty myös langaton versio Jensen Stadium BT. Tavoitteena on ollut kaikille sopivan soundin luominen hintaan, joka tarjoaa hyvää vastinetta rahoille. Katsotaan, onnistuiko!

Lukuun ottamatta johdon valinnaisuutta on Stadium BT ulkonäöltään kuin edeltävä malli. Over-ear-mallissa kupit tulevat korvien yli, joten ne ovat tietysti myös muita testikuulokkeita suuremmat. Senkin huomioiden ne tuntuvat todella suurilta, jotta niitä kehtaisi käyttää kaupungilla. Muovi napsahtelee huolestuttavan kuuloisesti, kun kuulokkeet taittaa kasaan, mikä herättää epäilyksiä kestävyyden suhteen. Mutta mukavat ne kyllä ovat.

Kuulokkeet asettuvat automaattisesti yhdistämistilaan, kun ne laittaa päälle, paitsi jos ne tunnistavat heti matkapuhelimen. Ääniopas kertoo aina mitä kulloinkin tapahtuu – ei ehkä uniikki ominaisuus, mutta silti hyvä. Nappeja on vähän mutta ne on aseteltu vähän liian tiiviisti. Yhdessä napissa on siten myös useampi toiminto, mutta toiminnot ovat loogiset ja n oppii nopeasti. Kuulokkeiden kanssa voi käyttää myös ääniohjausta, kuten Google Assistantia ja Apple Siriä.

Ensivaikutelma Stadium BT:n äänenlaadusta on lämmin ja helposti lähestyttävä. Basso on täyteläinen, mikä saa useimmat musiikkityylit soimaan mukaansatempaavasti. Kun kuuntelee pitkään, ja etenkin testikumppaneihin vertaillessa, alkaa huomata puutteita. Soundi ei ole yhtä hienostunut kuin Sonylla eikä yhtä luonnollinen kuin Jaysillä. Diskantti on melko hyökkäävä, ja se saa korvat väsymään pidempään kuunnellessa.

Kuva: Jensen

 

Johtopäätökset

Jensenin ensimmäinen yritys langallisten kuulokkeiden suhteen oli onnistunut ja tarjosi hyvää soundia rahoille. Langaton malli kohtaa enemmän kilpailua. Laatuvaikutelma on muita testimalleja heikompi, ja over-ear-malli toiminee paremmin kotioloissa kuin kaupungilla. Ne ovat liian suuret ja kömpelöt ulkokäyttöön. Ne kuitenkin toimivat hyvin ja niissä on fiksuja ominaisuuksia. Soundi on aluksi houkutteleva mutta puutteet alkavat näkyä ajan kanssa. Stadium BT ei ole huippu, mutta melko lähelle se pääsee.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Jabran suurin täysin langaton kuulokemalli ei ole järin suuri. Silti se on täynnä hienoja ominaisuuksia!
Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös