TESTISSÄ : Razer BlackShark V2 Pro

Pelihai

Pro-lisänimi ei ole vain näön vuoksi, vaan Razerin kuulokkeet sopivat vaativaan käyttöön.

Razer BlackShark V2 Pro

Ääni & Kuva kiteyttää

Käyttö on intuitiivista, joten kesken taistelun ei tule tehtyä virheliikkeitä. Ääni on tarkka ja vivahteikas.
Tässä hintaluokassa ylellisyyttä saisi olla enemmän. Moni Razorin fani ikävöi myös tutumpaa poppimenoa.
  • Alusta: PC, Mac, PS4, Nintendo Switch
  • Tyyppi: Over-ear, suljettu
  • Elementit: 50 mm
  • Taajuusalue: 12 Hz–28 kHz
  • Ohjelmisto: Razer Synapse
  • Liitännät: Langaton USB-adapteri, 4-piikkinen minijakki
  • Akunkesto: 24 h
  • Valot: Ei ole
  • Verkkosivusto: razer.com
lisää
vähemmän

Suositushinta: 200 €

Razerin valikoimista löytyy monenlaisia pelikuulokkeita, mutta tähän testiin he lähettivät ammattilaispuolen uutuutensa.

Razer Blackshark Pro V2 on hyvin hillitty kapistus verrattuna brändin kotikäyttöön tarkoitettuihin vilkkuviin jättimalleihin. Kuulokekupit ovat ovaalit ja juuri niin suuret kuin tarvitseekin muttei yhtään enempää – kaikki on niin suorastaan niin hillittyä, että jäin kaipaamaan vähän loistokkaampaa otetta. Kuulokkeet ovat läpeensä mattamustat, sillä tarkka-ampujat eivät voi käyttää riemukkaita värejä, eikö niin?

Logitechin ja Steelseriesin tapaan pehmusteet ovat kangasta, joka siirtää kosteutta iholta, joten mukavuus on huipussaan. Mikrofoni on irrotettava eikä siinä onneksi ole merkkivaloa, jollainen yleensä kotikäyttöön tarkoitetuissa malleissa on. Sen sijaan on tuulisuoja, mikä on mahtavaa! Erinomaista on myös vasemmalle sijoitettu ohjauspyörä, joka löytyy hetkessä ja on todella helppo käyttää. Blacksharkin ja sen Pro-version ero on jälkimmäisen langattomuudessa. Analogista plugia voi tietysti käyttää.

Nettisivuilta selviää, että elementit on päällystetty titaanilla, mikä voi olla varsin järkevää. Razer ei kuitenkaan vetoa siihen, vaan selittää, että niiden ihmeelliset taajuuskäyrät hyödyntävät Razerin elementtien etuja ollen ylivoimaiset verrattuna ”muiden” yhteen käyrään. Täyttä hölynpölyä, johon ei näin hyvän tuotteen kohdalla kannattaisi sortua.

Kadonneiden vivahteiden metsästys

Razer Blackshark V2 Pron ääni on yhtä hillitty kuin kuulokkeiden ulkonäkökin. Ja aivan yhtä funktionaalinen. Razerin kotikuulokkeet ovat usein hiukan liian raskaat ja tylsät soinniltaan, mutta   Blackshark V2 Pro soi neutraalisti ja äärimmäisen vivahteikkaasti. Mitään ei liioitella, mutta yksityiskohdat, joita ei ennen ole kuullut, tuodaan hillitysti esiin.

Johtopäätökset

Razer Blackshark V2 Pro on juuri sellainen, millaiseksi se itseään väittääkin: ammattilaistyökalu. Kuulokkeiden ulkonäkö on riisuttu, ja samoin ominaisuudet. Kaikki mitä tarjolla on, on laadukasta. Valitsisin tällaiset kuulokkeet, jos pitäisi keskittyä voittamaan eikä antaa valojen ja muun viihteen häiritä itseään. Halvemmallakin pääsee, jos haluaa vain kuulokkeet vähillä ominaisuuksilla, mutta tätä laatua ei kyllä edullisemmin saa. Tärkeimpänä on tietysti ääni, joka paljastaa pelistä uusia yksityiskohtia.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Lue myös

Asus ZenBook Flip S UX371 on tämän hetken parhaita hybridikannettavia, jonka näyttö tekee erityisen suuren vaikutuksen.
Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös