TESTISSÄ : HyperX Cloud Flight S

Kuin yö ja päivä

Stereolla vai surroundilla? Langattomat HyperX:n pelikuulokkeet kuulostavat aivan erilaiselta asetuksesta riippuen.

HyperX Cloud Flight S

Ääni & Kuva kiteyttää

Langaton lataus. Helppo käyttöönotto.
Ohjelmisto on melko riisuttu. Ääni on aika tylsä.
  • Alusta: PC, PS4
  • Tyyppi: Over-ear, suljettu
  • Elementit: 40 mm
  • Taajuusalue: 10 Hz–20 kHz
  • Ohjelmisto: HyperX Ngenuity
  • Liitännät: Langaton USB-adapteri
  • Akunkesto: 30 h
  • Valot: –
  • Verkkosivusto: hyperxgaming.com
lisää
vähemmän

Suositushinta: 140 €

HyperX, joka on muistivalmistaja Kingstonin peliosasto, on ollut valtavan menestynyt etenkin kuulokkeidensa kanssa.

HyperX Cloud Flight S on langaton keskihintainen kuulokemalli etenkin PC- ja Playstation-käyttöön. Laatu ja muotoilu ovat ookoo, mutta eivät mitenkään hämmästyttävät. Kokonaisuutta hallitsee musta muovi ja hieman laiska tuntuma.

Useimmissa tämän testin langattomissa kuulokkeissa on varakäyttöä varten analoginen minijakki, mutta näissä langaton käyttö on ainoa vaihtoehto.

Käyttöönotto tapahtuu kätevästi. USB-adapteri ja kuulokkeet löytävät toisensa automaattisesti. Koneelle kannattaa asentaa HyperX Ngenuity -ohjelma, mutta välttämätön se ei ole. Ohjelma tarjoaa vain muutaman lisäominaisuuden, eikä ääntä voi säätää muuten kuin valitsemalla kahdesta asetuksesta: stereon tai surroundin. Taajuuskorjain olisi ollut hyvä lisä, sillä stereoasetuksella soundi on melko tylsä. Basso ei ole kovin syvä eikä kirkas, ja ylempi keskirekisteri samoin kuin diskantti ovat hieman vetäytyneitä, mikä tekee äänestä tumman ja tukkoisen.

Ei elokuvien katseluun

Surroundilla tilanne on toinen: ääneen tulee tilantuntua ja aiemmin vaisuiksi jääneet ylempi keskirekisteri ja diskantti vahvistuvat. Heikot äänet vahvistuvat huomattavasti, joten esimerkiksi askelten äänet ja takaa kuuluva rapina erottuvat todella hyvin, mutta pidemmän päälle ääni käy rasittavaksi. 7.1-ääntä ei missään nimessä voi käyttää elokuvien kanssa juuri tästä vahvistuksesta johtuen. Olisi ollut näppärää, jos ominaisuuden saisi pois päältä.

Johtopäätökset

HyperX Cloud Flight S on kiva ja monin tavoin hyvä kuulokemalli, mutta muutama yllättäväkin asia tulee vastaan. Kuulokkeita voi kuunnella stereo- tai surround-asetuksella, ja niiden ero on kuin yöllä ja päivällä. Kumpikaan ei kuitenkaan ole varsinainen nautinto kuunnella. Vaimeat äänet korostuvat tehokkaasti, mutta ikävä kyllä niinkin paljon, että kuuntelu käy pidemmän päälle raskaaksi.

mainos

Lue myös

Asus ZenBook Flip S UX371 on tämän hetken parhaita hybridikannettavia, jonka näyttö tekee erityisen suuren vaikutuksen.
Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös