TESTISSÄ : Corsair HS60 Haptic

Jylinää pään sisällä

Corsairin maastokuosinen kuulokemalli tarjoilee pauketta ja pamahduksia.

Corsair HS60 Haptic

Ääni & Kuva kiteyttää

Erittäin viihdyttävät kuulokkeet. Haptinen toiminto itse asiassa toimii!
Saatavilla vain maastokuosilla.
  • Alusta: Kaikki
  • Tyyppi: Over-ear, suljettu
  • Elementit: 53 mm
  • Taajuusalue: 20 Hz–20 kHz
  • Ohjelmisto: Corsair iCue
  • Liitännät: USB/4-piikkinen minijakki
  • Akunkesto: –
  • Valot: –
  • Verkkosivusto: corsair.com
lisää
vähemmän

Suositushinta: 130 €

Corsair HS60 Haptic on poikkeus sääntöön, jonka mukaan pelitarvikkeiden kuuluu olla mustia. Harmaa-mustan maastokuvion ansiosta Corsair – lystikästä kyllä – erottuu joukosta.

Rakenne vaikuttaa yllättävän laadukkaalta ja vankalta hintaansa nähden. Kupit ovat isot ja samoin pehmusteet. Kehys on metallia ja panta pehmustettu paksusti. Ensin näyttää siltä, että kupeissa olisi metalliverkkoa kuten avoimissa kuulokkeissa, mutta kyseessä onkin vain muoviin painettu kuvio.

Corsair HS60 Haptic on USB-piuhan avulla toimiva kuuloke, sillä sen tarjoamat haptiset toiminnot varmaankin kuluttaisivat akun loppuun alta aikayksikön. Myöskään valoefektejä ei ole.

Lisänimi Haptic viittaa värinätoimintoon, joka toimii subwooferina ja saa basson tuntumaan kuulijan kehossa.

Vihdoin oikeasti toimivaa haptisuutta

Olemme testanneet monia kuulokkeita, joissa on haptinen subwoofer – eipä vähäisimpänä Skullcandy Crusherin eri variaatioita. Corsair HS60 Haptic on kuitenkin ensimmäinen, joka on onnistunut luomaan toimivan efektin! Kuulokkeiden sisällä oleva värähtelijä pysähtyy ja käynnistyy tarkasti, joten basso ei muutu jatkuvasti äänen vierellä seurailevaksi muhjuksi.

Ryminää säädellään oikean kupin ratista. Musiikki kuulostaa parhaimmalta, kun efektin laittaa kokonaan pois päältä, mutta taistelupeleihin, joissa paukkuu ja pamahtelee, ominaisuus sopii täydellisesti.

Ääni itsessään on loistava, jopa niin hyvä, että hintaan nähden se riittäisi ilman bassovärähtelyäkin. Ääni on tasapainoinen ja erotteleva myös diskantin osalta, jossa HS60 soi kuin hifimalli. Jos neutraali sointi ei ole omaan makuun, voi ääntä säätää iCUE-ohjelmasta.

mainos

Johtopäätökset

Corsair HS60 Haptic on ensimmäinen kuulokemalli, jossa bassovärähtelijä toimii oikeasti niin kuin pitääkin. Efekti tekee taistelupeleistä viihdyttäviä, ja mukavan istuvuuden ja hyvän äänenlaadun ansiosta kuulokkeita jaksaa pitää päässä tuntikausia. Jos erityistoiveita kuulokkeille ei ole, on HS60 Haptic loistava vaihtoehto.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä

Lue myös

Asus ZenBook Flip S UX371 on tämän hetken parhaita hybridikannettavia, jonka näyttö tekee erityisen suuren vaikutuksen.
Philips on varustanut värikkään OLED-televisionsa vahvalla Bowers & Wilkinsin soundbarilla. Lopputuloksena on todellinen unelma-tv!
Himoitsetko 8K-televisiota, mutta pankkitili ei kannusta sellaisen hankkimiseen? Samsung Q700T saattaa olla oiva ratkaisu ongelmaan.
Applen ensimmäiset pantakuulokkeet ovat järjettömän hintaiset, mutta todella hyvät – melkein kaikessa.
Nikon on kuunnellut arvostelijoita ja hienosäätänyt Z6 II -malliaan tehden siitä tämän hetken parhaita kameraostoksia.
Uusien kuulokkeiden ostajat päätyvät nyt useimmiten täysin langattomiin nappikuulokkeisiin, eikä ihme.
Joskus harvoin tulee vastaan kaiutin, joka saa ihmisen pohtimaan olemassaoloaan ja elämäänsä.
Saitko juuri hankittua uuden PlayStation 5:n tai Xbox Series X:n? Ehkäpä parempi peliruutukin kelpaisi siinä tapauksessa. Testasimme parhaat pelitelevisiot!
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös