TESTISSÄ : Acer Predator Galea 350

Kattava kokonaisuus

Testin halvimmassa mallissa on 7.1-surround ja hyvä ääni.

Acer Predator Galea 350

Ääni & Kuva kiteyttää

Erinomainen surround. Ei hankalia säätöjä asennuksen kanssa.
Ääni on hiukan ontto, ja laatu paljastaa hinnan.
  • Alusta: PC, Mac, konsolit (minijakki)
  • Tyyppi: Over-ear, suljettu
  • Elementit: 50 mm
  • Taajuusalue: 20 Hz-20 kHz
  • Ohjelmisto: –
  • Liitännät: USB / 4-piikkinen minijakki
  • Akunkesto: –
  • Valot: –
  • Verkkosivusto: acer.com
lisää
vähemmän

Suositushinta: 80 €

Predator Galea 350 on johdollinen peruskuuloke hintaluokkien alapäästä. Acer tarjoaa kuitenkin USB-käyttöä adapterijohdon avulla, johon kuulokkeiden oma plugi liitetään. Virtuaalinen 7.1-surround on myös saatu mahtumaan budjettiin.

Tuotesivulla lukee hienosti näin: ”Form factor: circumaural.” Jos latina on päässyt unohtumaan, niin kyseessä on siis over-ear-malli, joka asettuu korvien ympärille. Istuvuus on mukava ja panta ja pehmusteet päällystetty vaahtomuovilla, joka puolestaan on verhoiltu jollain, joka ei yritäkään näyttää nahalta. Kaikki on tehty muovista, eikä rakenteen laatuvaikutelma ole kovin hyvä. Hintaansa nähden laatu on kuitenkin täysin hyväksyttävä ja muovin ansiosta kuulokkeet ovat toki kevyet.

Perinteiseen tyyliin on kaikki mustaa lukuun ottamatta hopeista Predator-logoa, jollainen koristaa kumpaakin ovaalinmuotoista kuppia. Mikrofoni on lyhyen varren päässä, jonka voi työntää vasempaan kuppiin säilöön.

USB-adapteri on pienessä laatikossa johdossa, ja siinä on volyymisäädin, mikrofonin kytkin ja nappi, jolla valitaan kuunneltavan sisällön tyyppi: musiikki, elokuvat tai pelit. Ei ole ihan selvää, mitä nämä asetukset tekevät, mutta ne vaikuttavat toimivilta.

Ei neutraalia ääntä, mutta silti ok

Musiikkiasetuksella ääni on melko neutraali ja laulu toistuu hyvin. Yläpää on hieman vetäytynyt, mutta se toimii. Basso on jokseenkin ontto ilmestys, mutta hintaan nähden ok. Näillä kuulokkeilla ei kannata harrastaa kriittistä musiikin kuuntelua.

Peliasetuksella basso saa lisää pontta, joten räjähdykset pääsevät oikeuksiinsa. Elokuva-asetuksella diskantti korostuu ja virtuaalinen 7.1-surround saa äänen sijoittumaan kaikkialle pään ympärille. Tietenkään elämys ei vastaa kotiteatterin laatua, mutta jos katsoo leffaa PC-näytöltä, toimivat kuulokkeet siinä erinomaisesti.

Johtopäätökset

Acer Predator Galea 350 on testin edullisin malli, mutta rakenne on silti ok ja tarjolla on jopa 7.1-kanavainen surround. Ääni ei ole täydellinen, mutta etenkin pelaamiseen oikein sopiva.

mainos
mainos

Lue myös

JBL Bar 5.0 on yksinkertainen ja eläväinen soundbar, joka ei tarvitse subwooferia suoriutuakseen riittävästä bassontoistosta.
Verkko-osaaja ja highend-kaiutinvalmistaja löivät hynttyyt yhteen ja loivat hifilaatuisen älykaiuttimen.
Etsitkö pientä mutta kaunista televisiota? Silloin Samsungin pienin The Frame -designmalli voi olla oiva valinta!
Unohda edulliset mesh-verkot – kun on kerran kokeillut Orbi AX4200:a, ei takaisin ole paluuta!
EPOS on tehnyt true wireless -kuulokkeet pelaajille, joille pelkkä Bluetooth ei riitä.
Polk Audion Magnifi Mini on pikkuinen soundbar, joka kuulostaa kokoaan suuremmalta.
AIAIAI-kuulokkeista saa juuri sellaiset kuin haluaa – sillä ne kootaan itse. Testasimme sarjan huippumallin.
Samsung HW-S67T on tehty designtelevisio Samsung Framen kumppaniksi ja muutenkin sisustukseen sopivaksi soundbariksi – ja tyylikäs se onkin. Ääni vain saisi olla parempi.
Lisää
Keskustelu
Vieritä ylös