TESTISSÄ : Beats by Dre Solo Pro Wireless

Beats yllättää

Kukapa olisi uskonut, että bassostaan tunnettu Beats onnistuisi luomaan näin neutraalin soundin?

Beats by Dre Solo Pro Wireless

Ääni & Kuva kiteyttää

Kirkas ja luonnollinen soundi, miellyttävä istuvuus ja loistava langaton yhteys. Vastamelu toimii hyvin.
Beats-fanit saattavat ikävöidä tutun tymäkkää bassoa. Paksuista tyynyistä huolimatta pienet korvien päälle tulevat kupit voivat alkaa painaa pitkään käytettäessä.
  • Tyyppi: On-ear, suljettu, langaton, vastamelu
  • Elementit: Ei ilmoitettu
  • Langaton käyttö: Bluetooth 5 (SBC, AAC)
  • Akunkesto: 22 h vastamelu päällä
  • Puheohjaus: On
  • Sovellus: Beats
  • Liitännät: Bluetooth 5 (SBC, AAC), Lightning, 3,5 mm
  • Paino: 267 g
  • Verkkosivusto: beatsbydre.com
lisää
vähemmän

Suositushinta: 299 €

Beatsin Solo Pro -kuulokkeissa vastamelu on valmiiksi päällä. Jos painaa vasemman kupin alla olevaa nappia, kuulokkeet alkavat vastaanottaa myös ympäristön ääntä, jolloin kuulee paremmin liikenteen äänet tai vieruskaverin puheen.

Erona muihin testin kuulokkeisiin Beatsin malli on on-ear-malli, eli kuulokkeet lepäävät korvien päällä eikä niiden ympärillä. Istuvuus on näin ollen hyvä ja paksut tyynyt tuntuvat mukavilta. Panta voi kuitenkin alkaa painaa, sillä se istuu hyvin napakasti päätä vasten.

Käyttäjäystävällisyys on hyvä ja oikean kupin volyyminsäädön löytää sormikopelollakin helposti. Mukavaa vaihtelua niihin kuulokemalleihin, joissa pyyhkäistään valintoja ja jotka usein tekevät sitten ihan mitä sattuu.

Odotin kovaa bassojyrää, joka peittää melkein alleen laulun, muut soittimet ja diskanttirekisterin ilmavuuden. Pro-malli kuitenkin yllättää hillityllä bassollaan, jonka ansiosta musiikista voi erottaa kahden eri kontrabasson soiton.

Solo Pro on läpi rekisterin selkeä ja puhdas, ja avaa äänimaisemaa ja luo tilaa klassiselle musiikille. Viulut saavat kaunista ilmavuutta ja soivat uskottavasti.

Vastamelun kohdalla Solo Pro ei hakkaa Sony WH-1000XM3-kuulokkeita, varsinkaan bassoäänten suhteen. Beatsin vastamelun kanssa ei kuitenkaan tule fiilistä komerossa istumisesta.

Johtopäätökset

Mitä enemmän käytän Beats Solo Prota, sitä enemmän siitä pidän. Jyhkeän basson sijaan siinä on avoin ja tasapainoinen soundi. Myös vastamelu toimii hyvin, joskin basso jää sen kanssa vähän liiankin ohueksi. Alemmassa diskanttirekisterissä vaimennus on tehokasta, joten laulu ja puhe eivät tule esiin kunnolla.  On-ear-mallina Solo Pro alkaa painaa päätä pitkässä käytössä. Muutoin Beats on onnistunut hyvin.

mainos

mainos

(Kuva: Beats by Dre)

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös