Testissä : Panasonic SC-HTB250

Sinne päin

Ääni & Kuva kiteyttää

Äänessä riittää energiaa ja enemmän painetta kuin olisimme odottaneet. Melko suuri äänikuva elokuvia katsellessa.
Bluetoothilla äänenlaatu on kamala. Ei analogista sisääntuloa, joten musiikkia ei voi kuunnella suoraan kännykästä.
Television koko: 20 tuumaa ja ylöspäin

HDMI: 1 ulos (ARC)

Digitaalinen sisääntulo: Optinen, USB-A

Verkkoyhteys: Ei ole

Langaton käyttö: Bluetooth

Analoginen sisääntulo: Ei ole

Verkkosivusto: panasonic.com

Hinta: 270 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Panasonic SC-HTB250 on litteä soundbar, joka sopii pienille televisioille. Langaton subwoofer mahtuu sohvan alle, joten basso tuntuu ja kuuluu hyvin hiljaisellakin volyymillä. Hyvä asia naapurisuhteiden kannalta, mikäli sattuu asumaan kerrostalossa!

Liitäntöjä löytyy optisen digitaalisen sisääntulon ja HDMI ARC -ulostulon muodossa. HDMI-sisääntuloja ei ole, joten videolähteet on kytkettävä televisioon, joka sitten lähettää äänen kaiuttimeen HDMI-ulostulon kautta. Soundbarissa ei ole näyttöä.

Äänenlaatu

Elokuvien äänet kuulostavat vaikuttavilta, sillä Movie-asetus tekee äänikuvasta soundbarin kokoa suuremman ja avoimemman. Soundi on laidoiltaan karheanpuoleinen, mutta puheessa ja äänikuvassa yleisesti on paremmin painetta kuin Philipsin B1 -soundbarilla. Ääni ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin aiemmin testaamallamme Sony HT-MT500:lla.

Ääni ei toimi langattomasti Bluetoothin välityksellä, Musiikki kuulostaa kännykästä soitettuna elottomalta ja lattealta eikä pääse vaadittaviin korkeuksiin. Jos säätää volyymiä kännykästä pienemmälle, tilanne paranee hieman, vaikkakaan volyymi ei ole tarpeeksi kovalla edes soundbarin äänenvoimakkuuden ollessa täysillä. Analogista sisääntuloa ei ole, joten kännykkää ei saa fyysisesti kiinni kaiuttimeen. Puhelimen käyttöä äänilähteenä ei siis voi pitää realistisena vaihtoehtona tämän soundbarin kanssa.

Blu-ray-soittimesta pyöritetyltä cd-levyltä soitettuna musiikki sen sijaan kuulostaa hyvältä: eloisalta ja selkeän rytmikkäältä. Diskantissa kaikki vivahteet eivät oikein erotu ja parhaisiin verrattuna se soi hieman tahmean ja sulkeutuneen kuuloisesti.

Johtopäätökset

Panasonic SC-HTB250 on pieni soundbar, jonka langaton pieni subwoofer sopii sohvan alle. Pienestä koostaan huolimatta äänikuva on riittävän suuri elokuvien katseluun ja ääni on voimakkaampi kuin uskoisi. Bluetoothilla siirtyessä ääni on surkea, joten kännykän käytön soittimena voi unohtaa. Musiikkia kannattaa soittaa vain optisen sisääntulon tai television kautta, ellei sitten soittolistoja löydy USB-tikulta.

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

JBL Bar 5.0 on yksinkertainen ja eläväinen soundbar, joka ei tarvitse subwooferia suoriutuakseen riittävästä bassontoistosta.
Verkko-osaaja ja highend-kaiutinvalmistaja löivät hynttyyt yhteen ja loivat hifilaatuisen älykaiuttimen.
Etsitkö pientä mutta kaunista televisiota? Silloin Samsungin pienin The Frame -designmalli voi olla oiva valinta!
Unohda edulliset mesh-verkot – kun on kerran kokeillut Orbi AX4200:a, ei takaisin ole paluuta!
EPOS on tehnyt true wireless -kuulokkeet pelaajille, joille pelkkä Bluetooth ei riitä.
Polk Audion Magnifi Mini on pikkuinen soundbar, joka kuulostaa kokoaan suuremmalta.
AIAIAI-kuulokkeista saa juuri sellaiset kuin haluaa – sillä ne kootaan itse. Testasimme sarjan huippumallin.
Samsung HW-S67T on tehty designtelevisio Samsung Framen kumppaniksi ja muutenkin sisustukseen sopivaksi soundbariksi – ja tyylikäs se onkin. Ääni vain saisi olla parempi.
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös