: Acer H7532BD

Iloinen yllätys

Acer ei kovin tunnettu kotiprojektoreistaan, joten on mukava huomata, että Acerin videotykki on varsin hyvä.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvä kirkkaus ja tumma musta, joten kuva on intensiivinen ja eläväinen. Kohinaa ei ole juurikaan. Kuva on terävä ja värit miellyttävän kylläiset. Erittäin hyvä kuvalaatu!
Tuuletin häiritsee. Projektori vaatii säätämistä. Kauko-ohjaimessa ei ole valaistuja nappeja.
DLP, 1080p, 3D

2 000 luumenia, kontrastisuhde 50 000:1

2 x HDMI

Etäisyys 100-tuumaiseen kuvaan 3,3–4 m

Tuulettimen ääni (eko) 26 dB

750 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Menu on selkeä ja asetuksia on monta. Pää- ja välivärejä voi säätää kylläisyyden, kirkkauden ja tasapainon suhteen. Henkilökohtaisesti en välitä vahvistaa valintoja kaukosäätimen oikealla nuolinäppäimellä enter-napin sijaan, mutta se on toki tottumiskysymys.

Automaattinen keystone-korjaus säätää kuvaa, jos videotykki kohdistuu huonosti kankaaseen nähden. Tietysti on parempi korjata kuvakulmaa itse ja jättää keystone omiin oloihinsa.

”Eco”-lamppumoodi ja ”Movie”-väriasetus toimivat parhaiten pimennetyssä huoneessa. Kirkkautta ja kontrastia kannattaa säätää, sillä kuva on eloton tehdasasetuksilla. Kirkkaus näyttää parhaalta tasolla 43 ja kontrasti tasolla 58.

H7532BD-tykissä on testin kovaäänisin tuuletin.

 Kuvanlaatu

Testin toiseksi suurin kirkkaus yhdistettynä syvään mustaan tekee kuvasta intensiivisen. Kohinaa ei juuri ole ja varjostukset liukuvat pehmeästi, mikä näkyy etenkin pilvissä – varjostukset ovat Acerilla vaaleampia kuin melkein millään muulla testin laitteella. ”Wonders of the Universe” -dokumentissa nähdyt galaksit näyttävät kauniilta ja vivahteikkailta. Kuva on myös luonnollinen, esimerkiksi auringon ympärille ei synny keinotekoista sädekehää kuten InFocuksen tykillä. Sinispektri voisi olla täyteläisempi, niin taivas näyttöisi sinisemmältä.

Värintoisto on hyvä, kasvot näyttävät neutraaleilta ja värikylläisyys ja terävyys on erinomainen.

Lampun tehon ollessa täysillä ei Acer yllä kilpailijoidensa kirkkauteen. Toisaalta H7532BD lyö laudalta Vivitekin, InFocuksen ja Optoman värikylläisyydellään.

mainos
mainos
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös