: Sangean DDR-36

Äänekäs hurmuri

Sangeanin radio kuulostaa karskimmalta kuin näyttää.

Ääni & Kuva kiteyttää

Kova ja intensiivinen soundi ja voimakas basso. Helppo käyttää ja helppolukuinen näyttö.
Ääni on värittynyt ja säröilee, jos volyymin nostaa korkealle.
Bluetooth

FM/DAB+

20 esivalintapaikkaa

Irrotettava antenni

Verkkosivusto: avkomponentti.fi

Hinta: 260 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Sangean on tehnyt testin pienimmän radion. Siitä huolimatta pakettiin mahtuu stereokaiuttimet irrotettavan etuverkon taakse ja pohjaan sijoitettu suorakaiteen muotoinen bassoelementti. Laitetta voi ohjata kaukosäätimellä tai päällä olevista napeista ja asetuspyörästä. Leveästä näytöstä on helppo erottaa tekstit kaukaakin ja kokonaisuutena radio on erittäin helppokäyttöinen. Lista ominaisuuksista ei ehkä ole pisimmästä päästä, mutta FM, DAB+ ja Bluetooth riittänevät useimmille.

Ohut laite ja pienet kaiuttimet eivät anna odottaa mitään bileisiin sopivaa volyymiä, mutta näin pieneksi radioksi ääntä riittää yllättävän paljon. Jensenin radioon verrattuna tässä on vähemmän ominaisuuksia mutta äänenlaadullisesti eroa ei ole. Pohjan bassoelementti kuuluu ja tuntuu. Kun volyymiä säätää kovemmalla, hylly tärisee basson voimasta, mutta äänenvoimakkuus on syytä pitää kuitenkin järkevissä mitoissa. Basson voimasta ja selkeästä keskirekisteristä huolimatta äänen kohotessa soundi häiriintyy. Muuten DDR-36 on hyvältä kuulostava pöytäradio stereolla, ja ehdottomasti hintansa väärti.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös