: Pure Digital Evoke H6

Harkittua helppokäyttöisyyttä

Puren radio on yksinkertainen ja toimii myös pattereilla.

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvä stereoääni, helppo käyttää, myös pattereilla käyttäminen mahdollista.
Hieman liian värittynyt soundi ja latku basso.
Bluetooth

FM/DAB+

30 esivalintapaikkaa

Värinäyttö

Akkukäyttöisyys lisävarusteena

Verkkosivusto: turascandinavia.com

Hinta: 330 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Pure Evoke H6 yhdistää stereoäänen, helppokäyttöisyyden ja siistin puuviilukuoren radiossa, joka ei vie liikaa tilaa hyllystä tai penkiltä. Radiossa on kantokahva, ja ostamalla noin 30 euron hintaisen lisävarusteen saa laitetta käytettyä myös pattereilla. Suuret nupit ja napit tekevät käytöstä helppoa, ja värinäyttö tarjoilee hyvää informaatiota, kuten näyttää levynkannet. Kahden sisäänrakennetun kaiuttimen ansiosta pikku radion äänenlaatukin on kohdillaan.

Äänimaisema on riittävän täyteläinen musiikkiin ja keskirekisteri selkeä, vaikkakin etenkin puhe kuulostaa värittyneeltä. Musiikki toimii paremmin. Radio kestää melko kovaa volyymiä ennen kuin ääni muuttuu liian suttuiseksi. Pure-radio kuulostaa koherentilta ja tasapainoiselta. Valitettavasti värittyneisyys laskee arvosanaa eikä Evoke H6 huolehdi vivahteista tai soundin fokuksesta tarpeeksi. Tässä testissä laite jää hieman jälkeen parhaista soundinsa puolesta, mutta on silti oikein hyvä radio, erityisesti helppokäyttöisyytensä ansiosta.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös