: SONY XDR-S60DBP

Perusradio

Selkeästi toimiva Sony on hyvä valinta taustamusiikkia kaipaavalle.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Testin helppokäyttöisimpiä radioita.
Vaimea dynamiikka ja kehnohko ääni.
Bluetooth

FM/DAB+-radio

149 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Sonyn radio toimii sekä paristoilla että ladattavilla sormiparistoilla mutta ne eivät tule laitteen mukana. Ne on helppo asentaa radion takana olevan luukun kautta. Yksinkertaisuus on tämän laitteen leimallisin piirre. Testimme helppokäyttöisimpiin radioihin kuuluvassa Sonyssa on suuret säätönupit sekä iso ja selkeä näyttö. Jo kaukaa näkee mikä asema radiossa soi. Radio on varustettu tavallisimmin liittimiin, siinä on viisi ohjelmoitavaa radioasemapaikkaa sekä suoratoistomahdollisuus bluetoothin avulla. Vain kantokahvaa jää kaipaamaan, se helpottaisi radion siirtelyä ja kantamista.

Mutta suuri kysymysmerkki on haluaako laitteen ottaa mukaan. Musiikin äänen laatu ei nimittäin ole erityisen hyvä. Sonyn, kuten Pure-radionkin, ääni on ohut ja väritön ja bassoakin puuttuu. Dynamiikka on tasapaksu ja se häviää nopeasti kun kääntää nupista lisää volyymiä. Sony näyttää paremmalta kuin kuulostaa.

Jos haluaa radion kaveriksi, taustaääneksi, Sony sopii tarkoitukseen mainiosti. Plussana siinä on myös uniajastin ja kello.

Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Sony XH9005 (KD-65XH9005)

Pleikkatelkka penkkiurheilijalle

Sony XH9005 on hyvin varusteltu ja edullinen LCD-televisio, jonka kuvanlaatu on monella tapaa mainio – mutta ei virheetön.

Vieritä ylös