: Pioneer X-HM86

Hyvin varusteltu mutta vaisu stereosoitin

Kompakti ja ominaisuuksiltaan fiksu laitteisto kompastuu h-hetkellä.

Ääni & Kuva kiteyttää

Kompakti ja hyvin varusteltu, tuki monihuonejärjestelmälle ja useille suoratoistopalveluille.
Väritön ja synkkä soundi, joka ei tempaa mukaansa.
Langattomasti: AirPlay, Bluetooth, Chromecast, Fireconnect, DTS PlayFi

Suoratoisto: Spotify Connect, Tidal, Deezer, TuneIn

Liitännät: Analog RCA, ethernet, subwoofer-ulostulo, optinen Toslink

Teho: 65 wattia (1 kHz, 4 ohmia)

Muuta: Kaukosäädin, ohjaus sovelluksella, CD-soitin, FM/DAB-radio. Musta tai hopea.

Verkkosivusto: pioneer-audiovisual.eu

Hinta: 770 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Pioneerilla on pitkä kokemus teknisesti edistyksellisten tuotteiden tekijänä, ja laitteet on usein tunnettu laadustaan ja hyvästä äänestään. Niinpä Pioneerin kompakti musiikkijärjestelmä herättää odotuksia. Kokonaisuudesta ei nimittäin puutu mitään, vaikka se onkin testin pienimpiä.

Kaikki on mahdutettu 29 cm leveään laitteeseen ja kahteen 28 cm korkeaan kaiuttimeen, jotka on viimeistelty kiiltävänmustiksi pianolakkauksella. Basson hoitaa 13 cm:n lasikuituelementti ja diskantti on kooltaan 25 mm. Stereojärjestelmä, joka siis mahtuu vaivatta kirjahyllyyn.

Soittimessa on CD-soittimen, FM/DAB-radion ja Tuneln-nettiradion lisäksi hyvä valikoima ominaisuuksia ja palveluita: Spotify Connect, Tidal, Deezer, AirPlay, Bluetooth, Chromecast ja DTS PlayFi. Järjestelmässä on jopa Fireconnect, jonka avulla sen voi yhdistää langattomasti toisissa huoneissa sijaitseviin laitteisiin – monihuonejärjestelmä onnistuu siis! Levysoittimelle ei löydy paikkaa.

Laitteen voi liittää langattomasti verkkoon ethernetin tai wifin avulla, ja liitännät onnistuvat myös takaosan analogisten ja digitaalisten sisääntulojen kautta. Edessä ja takana on USB-portit, joten soittimeen saa kovalevyllisen musiikkia, jolloin laite toimii musiikkiserverinä. Basson ystävät voivat lisäksi liittää laitteeseen subwooferin.

Värinäyttö on selkeä, ja mukana tulevalla kaukosäätimellä voi ohjata soitinta. Asetukset ja soitto hoidetaan sovelluksen kautta. Laitteessa on tuki Bluetooth Wakeupille, eli se käynnistyy automaattisesti, kun siihen yhdistyy Bluetoothilla, ja se osaa yhdistää automaattisesti Auto Reconnect -toiminnolla.

Pioneer X-HM86D -stereosysteemillä on toisin sanoen paljon etuja puolellaan.

Äänenlaatu

Äänikuva on melko tasapainoinen ja lämmin. Se on kuitenkin melko harmaa ja väritön, varsinkin keskirekisterissä. Diskantti on ehkä hieman löysä, mikä saa musiikin kuulostamaan vähän synkältä. Siitä huolimatta sointi on melko intensiivinen. Jason Isbellin laulu ja viulu soivat tummemmin kuin kuuluisi, ja jäämme kaipaamaan tuttuja vivahteita ja herkkyyttä.

mainos

Musiikki soi hyvin ja dynaamisesti kovallakin volyymillä, mutta basso tippuu kyydistä eikä siihen saa kunnon painetta korkeammalla äänenvoimakkuudella.

mainos

Plussaa on se, että Pioneerin soundi on miellyttävä eikä väsytä pitkään jatkuneessa kuuntelussakaan, mutta kaiken kaikkiaan X-HM86D ei ikävä kyllä vakuuta. Hyvin varusteltu, pieni ja näppärä, mutta ikävää kuultavaa.

Pioneer-soittimen saa myös hopeanharmaana.

Tämä sisältö on vain tilaajille

Kokeilujakso - 3 viikkoa 1 €

Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin Katso lisää vaihtoehtoja täältä
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös