: Logitech POP Home Switch Starter Pack

Napinpainallus riittää

Unohda puheohjaus ja sovellukset, Pop on yksinkertaisuudessaan nerokas.

Ääni & Kuva kiteyttää

Pop luovuttaa älykodin vallan takaisin asukkaalle. Helppo ohjelmoida eikä tarvitse latausta.
Kallis toimintoihinsa nähden.

Logitech Pop Home Switch Starter Pack

Bridge ja kaksi Pop-nappia

Langaton käyttö: Bluetooth, Wi-FI iOS, Android

Mitat: 6 x 0,9 x 6 cm

Verkkosivusto: logitech.fi

Hinta: 100 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Kodeissa alkaa olla mittava määrä yhteenliitettyjä laitteita, joten tarve ohjata niitä yhdestä paikasta on kasvanut. Monetkaan valmistajat eivät ole viitsineet kehittää yhteisiä standardeja, vaan useimmiten laitteen ohjaus hoidetaan sille suunnitellulla kännykkäsovelluksella. Jos applikaatioiden sekamelska saa kaipaamaan analogisia aikoja, on ratkaisu Logitechin Pop. Moniväriset kumipäällysteiset napit palauttavat määräysvallan kodin asukkaalle. Ei tarvitse katsella kännykkää, napinpainallus riittää. Kuulostaa ehkä vanhanaikaiselta mutta on itse asiassa todella vapauttavaa.

Sulavaa ohjelmointia

Jokaisessa napissa on kolme toimintoa, jotka ohjelmoidaan helposti sovelluksesta: painallus, tuplaklikkaus tai pitkä painallus. Ensimmäinen kytkee päälle, toinen sammuttaa laitteen tai toiminnon. Hyvin yksinkertaista. Pop ohjaa näppärästi esimerkiksi Sonos-monihuonejärjestelmää, Philips Hue -älyvalaistusta tai sen voi laittaa työskentelemään yhdessä IFTTT-sovelluksen kanssa. Nappeja voi lisätä niin paljon kuin haluaa – ja lompakko sallii. Pop-nappulat maksavat nimittäin aika paljon siihen nähden, mikä niiden tuottama hyöty on. Ovathan ne näpsäköitä, mutta melkein viisikymppiä kappaleelta on aika kova hinta…

Kuva: Logitech

 

Apple Home vai Pop

Hinnan lisäksi löytyy toinenkin moonis. Vaikka Logitech nimittäin laajentaa Popin tukemia ohjelmistoja jatkuvasti, ei kaikki onnistu nappulakokoelmalta. Ongelman voi ratkaista ottamalla käyttöön Applen Home-sovelluksen, mutta silloin jotkut toiminnot voivat deaktivoitua. Pitää valita joko tai.

Kuva: Logitech

 

Johtopäätökset

Valaistuksen, termostaattien ja kaihdinten ohjaus puheella on toki älykästä, mutta joskus on mukava vain painaa nappia. Popilla se onnistuu, ja erityyppisten painallusten merkityksen saa itse päättää. Napit kuluttavat äärimmäisen vähän energiaa ja niitä voi sijoittaa mihin vain kotona. Erittäin nerokasta. Sääli, että napit ovat niin kalliita.

mainos
Kommentera

Vastaa

Lue myös

Sonyn uunituore pelikonsoli on varustettu salamannopealla suorituskyvyllä ja veitsenterävillä grafiikoilla – ja on täysin valmiina seuraavan sukupolven peleihin!
Sonyn uuden sukupolven langattomat kaiuttimet lisäbassolla kuulostavat entistä paremmilta.
Digimuistio on paljon parempi idea kuin miltä se kuulostaa – etenkin, kun se on niin hyvin tehty kuin Remarkable 2.
LG:n ja Sonyn uusilla huipputelevisioille on paljon yhteistä: uutta tekniikkaa, 8K-kuvaa ja runsaat ominaisuudet. Mutta kumpi onkaan parempi?
LG SN8YG on premium-soundbar, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Äänen saralla LG on selvästi skarpannut – mutta mitä ihmettä sovelluksen kohdalla on ajateltu?
Philips Fidelio X3 tarjoaa äärettömän paljon parempaa ääntä kuin samahintaiset vastamelukuulokkeet.
LG ja Sony tuovat ensimmäisinä tarjolle pienet, 48-tuumaiset OLED-televisiot. Kumpi onkaan parempi, ja miksi? On mini-OLEDien kaksintaistelun aika!
Xperia 5 II ei ole yhtä hyvä kuin Sonyn lippulaivamalli Xperia 1 II – se on vielä parempi!
Lisää
Keskustelu
Kommentera

Vastaa

Vieritä ylös