: Polar Loop

Muovissa on ytyä

Polarin rannekkeessa on potentiaalia, mutta sen käyttö vaatii kärsivällisyyttä ja taitoa.

 itemprop

Ääni & Kuva kiteyttää

Hyvä hinta, joka jättää budjettiin tilaa sykevyölle, ainoa, jonka avulla voi mitata kaikkea aktiivisuutta.
Vaatii säätöä ennen kuin pääsee käyttämään. Ei lue sykevyön dataa mukaan aktiivisuustavoitteeseen.
Tuki: iPhone 4S ja uudempi, Android

Ranneke: Yksi koko, noin 21 cm

Akunkesto: 5 päivää

Vedenkestävyys: WR20, kestää kylvyn ja suihkun

Hinta: 95 €

lisää
vähemmän

Suositushinta: €

Polar Loop on testin edullisimpia, mutta tarjoaa silti paljon ominaisuuksia askelmittauksen lisäksi. Näitä ovat esimerkiksi hälyttäminen liiallisesta istumisesta ja yhteistyö Polarin sykevyön kanssa. Sykevyö mahdollistaa joidenkin lajien paremman ja tarkemman seuraamisen, kuten painonnoston ja pyöräilyn. Ranneke on melko tukevaa muovia, ja saatavilla on vain yksi koko, joka pitää leikata sopivaan mittaan itse.

Polar Loop on testin ainoa ranneke, joka vaati tietokoneen aktivoimiseensa. Chrome varoittaa reippaasti, että Polarin ohjelma voi vahingoittaa tietokonetta. Selvä juttu, mepä elämme vaarallisesti ja annamme mennä kuitenkin. Herran vuonna 2015 tällainen säätäminen tuntuu vanhentuneelta, ja Polar Flowsync osoittautuu rasittavaksi ohjelmaksi, joka plumpsahtaa koko ajan jostain etualalle. Rekisteröityä kuitenkin pitää, ja asentaa uusin ohjelmisto rannekkeeseen. Sitten saamme vihdoin kännykkäsovelluksen päälle.

Sovellus on melko rajoittunut. Nettisivujen kautta pääsee käsiksi useampiin ja parempiin ominaisuuksiin. Jos haluaa pitää tarkkaa kirjaa päivän aktiviteeteista, tietokone voikin sopia tarkoitukseen parhaiten. Mutta me haluaisimme seurata tilannetta ja sijaintia suoraan kännykästä treenatessamme eikä vasta sitten, kun istuu alas koneelle. Applikaatio ei anna lisätä aktiviteetteja manuaalisesti.

Polar Loop -rannekkeen sykevyö on Polarin oma H7 ja sovellus sama Polar Beat, joten se osaa rekisteröidä pyöräilyn ja painonnoston. Se ei kuitenkaan lisää niitä päivän aktiivisuustavoitteeseen ja kalorinkulutukseen. Nyt tiedän, että se on mahdollista saada toimimaan, sillä muut ovat kuulemma onnistuneet yhdistämään mittaukset, mutta en saanut mitään ohjeita siihen, miten tämä tapahtuisi. Niinpä sain eräänä päivänä 80 % päivän tavoitteesta täyteen huolimatta siitä, että nostelin painoja, pyöräilin ja tein seitsemän kilometrin lenkin!

Johtopäätökset

Polar Loop on puutteistaan huolimatta hyvä mittari aktiivisuustason seuraamiseen. Asennus ja erilaisten ohjelmien yhdistely on sekavaa, mutta se on kokonaisuutena muutakin kuin pelkkä askelmittari. Ja Bluetooth-yhteys pysyy koko ajan yllä, mitä arvostamme!

mainos
Tämä sisältö on vain tilaajille
Kirjaudu sisään

Kokeilujakso
3 viikkoa 1 €
Lukuoikeus kaikkiin testeihin ja artikkeleihin
6 kk:n tilausjakso
Vain 5,70 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 6 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
12 kk:n tilausjakso
Vain 5 €/kk
Pääsy koko lbaanijakuva.fi-sivustolle 12 kuukauden ajan
Rajoittamaton lukuoikeus kaikkiin LB+ -artikkeleihin
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lisää
Keskustelu
Lisää
Keskustelu

Vastaa

Lue myös

Shure Aonic 50 lifestyle

Taivaan portit aukeavat

Shure Aonic tarjoaa ehkäpä parasta koskaan kuulemaamme äänenlaatua vastamelukuulokkeista.

Asus ZenFone 7 Pro ZS671KS

Kaikkien aikojen paras ZenFone

Asus on hypännyt highend-luokkaan uutuuspuhelimellaan, joka haastaa markkinoiden parhaat. Onko nyt Asuksen vuoro valloittaa?

Samsung Q950TS

Veitsenterävää unelmakuvaa

Samsungin Q950TS on huipputyylikkään näköinen, kuvanlaadultaan upea ja ääneltään vaikuttava – mutta lystistä saa pulittaa pitkän pennin.

MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

Vaativan pelaajan budjettikone

Ei sponsorisopimusta mutta halu pelata todella kovalla tasolla? MSi tarjoaa lompakkoystävällisen ratkaisun.

Sony WH-1000XM4

Vastamelun uusi valtias – taas

Vihdoin joku onnistuu voittamaan Sonyn vastamelukuulokkeissa – ja se on Sony itse! Uusi WH-1000XM4 menee heittämällä markkinoiden parhaaksi.

Timekettle M2

Tulkki korvassa

Kuulokkeet, jotka kääntävät kaiken sanomasi ja kuulemasi reaaliajassa – voiko se toimia?

Hifiman HE1000se

Suloista hulluutta

Jos aikoo kerran elämässään heittäytyä villiksi ja ostaa hillittömän kalliit mutta ah, niin taivaallisen kuuloiset kuulokkeet, niin miksipä juuri nyt ei olisi täydellinen hetki?

Vieritä ylös